Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

25 Gabalas, Virtuvė Ir Vonios Kambarys Ne Perforuotas Viskozė, Kablys Juoda 4.5 X 4.5 Cm, Lengva Naudoti

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€24.37 €16.82
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k169287

25 Gabalas, Virtuvė Ir Vonios kambarys Ne Perforuotas Viskozė, Kablys Juoda 4.5 X 4.5 Cm Lengva Naudoti [Geras pagalbininkas] sieniniai kabliai gali padėti jums sutaupyti vietos veiksmingai.Jie puikiai kabliukai, kurie gali pakabinti rankšluosčiai, chalatai, kempinės, paltai, raktus, skrybėlės, krepšiai, virtuvė, indai, ir t.t., taigi, kad jūs galite turėti švarią ir patogią gyvenamąją erdvę.

[Minimalistinio dizaino] Šie klijai kabliukai yra paprastas išvaizdos, be jokios nereikalingos dizaino, ir apima su mados matinio stiklo paviršių, kuris labai tinka labiausiai dekoratyvinis stilius.Jie rankšluosčių kabliukai vonios, interjeras, dušai, jaukūs miegamieji, virtuvės, pašiūrės, pilka, biurai ir pan.

[Stabilus ir patvarus]Šis rankšluosčių džiovykla yra įrengtas kieto atgal lipdukas ir aukštos kokybės nerūdijančio plieno kabliu, kuris yra stiprus sukibimas ir ilgaamžiškumas, atsparumas drėgmei ir lengva valyti.

[Paprastas montavimas]Šios sienos kabliukas yra lipnus ir gali būti įdiegta per kelias sekundes.Ne, gręžimo ir įrankius reikia.Tiesiog klijuoti rankšluosčių džiovykla vietoje norite.Prašome palaukti 24 valandas kol kabo dalykų.

[Visuotinai taikytina] sieniniai rankšluosčių džiovykla tinka daugumos lygių paviršių, tokių kaip mediena, marmuras, talpyklą, keraminių plytelių, stiklo, plastiko, nerūdijančio plieno ir metalo.Ji nėra tinkama ne lygaus paviršiaus, pavyzdžiui, dažytos sienos ir kalkių sienos.Jis gali nukristi ir žalos sienos paviršiaus.

Spalva:juoda

Medžiaga:anglies plienas

Dydis: 4,5 x 4,5 cm

Pakuotės Turinys:

25 x kablys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar