Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Virš Kriauklės Indų džiovyklė, 2-Pakopų Didelio Patiekalas Spintelės, Virtuvės Skaitiklis, Nerūdijančio Plieno Patiekalas Drainer su Pjaustymo Lenta Hol

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€862.97 €517.78
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k130869

Daugiafunkcinis Virš Kriauklės Indų Džiovyklė:

Jūs vis dar kelia nerimą, apie netvarka virtuvės erdvę?per patiekalas stelažo, gali padėti jums padaryti, kad virtuvės tvarkinga per kelias sekundes.

Mūsų praktinių per kriaukle patiekalas drainer siekiama išlaikyti visus counter produktus, tvarkinga & dry lengvai ir kad jūsų virtuvė labai organizuotai.Jis gali turėti daug su didelės talpos, galite saugoti visus indai, kaip jums patinka, pavyzdžiui, dubenys, lėkštės, keptuvės, daržovės ir vaisiai, ploviklių, skudurų ir kt.

A tikrai reikia virtuvė organizatorius jus nuo praeities chaosas!

Kodėl verta rinktis mūsų patiekalas lentynos?

Išskirtinis kortelės lizdas, tvirtai pateikti - kortelės lizdą, dizainas gali tvirtai uogiene patiekalus, nesirūpindami apie mažėja.

Sutirštės plieno rėmų ir stiprių apkrova - Stabilios struktūros, o ne pasvirusi į priekį, jūs galite saugiai vieta, dubenys ir indai.

Priimti aukštos kokybės dažytos anglies plieno rėmas, kuris yra ir stiprus, neblunka ir yra atsparios rūdims. (Dažų sluoksnis plius nerūdijančio plieno sluoksnis)

Nerūdijantysis & Patvarus:

Patiekalas džiovyklė naudoja pažangiausias iš nerūdijančio plieno ir padengtas aukštos temperatūros danga , užtikrina ilgalaikį patvarumą, Rūdžių, Atsparumas ir Atsparumas Įbrėžimams, lengvai valomi.

Atnaujintas Kortelės Lizdas:

Patobulintas tuščiaviduriai kortelės lizdas yra stipresnis išlaikyti pusiausvyrą, kai parduotuvėje daugiau patiekalų; nuimamas dizainas, patogus reguliuoti mazgai pagal jūsų poreikius.

Stabilumo jausmą:

L-formos struktūra likučiai slėgio viršuje skliaustuose, tai stiprinti patvarumo ir stabilumo.Jūs neturite nerimauti apie patiekalus nukristi ir skaldytų klausimus.

Palaikyti Švarą & Dry:

Varvančių vandens patenka į kriauklę, kai jums perkelti visus išplauti indus į indų džiovyklė, labiau rūpi, kad virtuvės countertop gauti šlapias ir purvinas.

Non-slip & Stabilus:

Pridėtos keturios stipri siurbimo taures, kurios stiprinti stabilumą indų džiovyklė ir apsaugo nuo stumdomų bet kuriuo atveju.

Didelė Talpa:

Su puikia apkrova, net jei jūs įdėti sunkiųjų stalo reikmenys, kaip antai, kepimo puodai, keptuvės ir ryžių viryklė, ant stovo, tai jums vis dar saugo visiškai pusiausvyrą, be simpatijų ar drebulys.

Indų Džiovyklė - A:

Indų džiovyklė - B: 【Patogus Patiekalas Stovo】Tai per-kriauklė indų džiovyklė yra all-in-vieną dizainą, kuris gali efektyviai padėti jums parduotuvė, valymo reikmenys, pvz., indai, dubenys, peiliai, Pagardų buteliai, pjaustymo lentos ir kt.pagal jūsų realius poreikius.Galite būti poilsio-patikino, kad patiekalas stovas tinka beveik visų dydžių buitinių kriauklės. (Pastaba: geriau tinka, įsitikinkite, plotis savo kriauklę, yra mažiau nei 35.5" ir aukštį maišytuvas mažiau nei 20".) 【Premium Nerūdijančio Plieno ir Automatinis Drenažo】 Pagaminti iš nerūdijančio plieno, tai per Patiekalas Stovo yra pakankamai tvirtos, ilgalaikės naudoti, be rūdžių ir korozijos.Didelės talpos leidžia jums išsaugoti visus stalo, o virš kriauklės dizainas leidžia jį į drenažo vandenį tiesiai į kriauklę, o ne ant stalviršio, veiksmingai išvengti vandens telkimo. 【Lengva Įdiegti ir Paprasti Valymo】 patiekalas spintelės, virtuvės skaitiklis yra perforuoti tikslią varžtų skyles, ir varžtus ir hex raktas ateiti ir saugomi papildomą maišelį, todėl jūs galite lengvai surinkti jį su mūsų vartotojui , o ne nerimaudamas dėl žalos ar nuostolių.Be to, valymas yra gana lengva visi priedai lengvai nuimami.Tiesiog nuvalykite juos drėgna šluoste. 【Daugiafunkcinė & Erdvės Taupymo】 Be krepšelius įvairiais tikslais, šis patiekalas stovo virš kriauklės ateina su 1 ploviklio & skudurai Turėtojas, 1 indų laikikliai, 1 pjovimo stalo laikiklis, 1 peilio laikiklį ir 6 naudingumas kabliai, efektyviai patenkinti savo įvairias programas.Ji taip pat taupo jūsų brangų stalviršio ploto išnaudojant kambario virš kriauklės. 【Pirkti su 】 Pasirinkti džiovyklė virtuvės skaitiklis, pasirinkti ne tik nustatyti patiekalas drainer džiovintuvas, tačiau papildomų dalių, nei kiti be mokėti daugiau.Kas daugiau, mūsų stovas suteikia 7*24 klientų aptarnavimo.Vienu žodžiu, jūs won ' t regret pirkti didelės talpos virš kriauklės indų džiovyklė.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Naudoti: Gėrimų

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar