Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Dažų Stalčiuko Teptukai, Dažai Organizatorius Stovo Nešiojamų Teptuku Organizatorius Stovas Su Didelės Talpos Amatų Dažų Stalčiuko

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€46.11 €23.05
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k182960

Tai dažų rack storage yra ideali vieta organizuoti jūsų dažai ir teptukai.Bagažinę galima sutalpinti iki 50 dažų buteliai, leis jums lengvai surasti tinkamą atspalvį, be perkratyti per savo kolekciją.Be to, stovo yra du integruoti stalčiai laikyti piešimo popierius, pieštukai, trintukai, ir kiti priedai.Stovo yra pagamintas iš daugkartinio naudojimo, ilgaamžės medžiagos.Jūs galite taip pat lengvai, transporto, tai lauke ar kitoje vietoje, jei jūs norite dažyti kažkur kitur.Tai dažų rack storage yra absoliuti būtinybė, bet menininkas ar mėgėjų, kurie mėgaujasi tapybos.

Specifikacija:

Pavadinimas: dažų stovo

Medžiaga: mediena

Dydis: apie 15*23*ne didesnis kaip 36 cm/5.9*9.1*14.2 į

Pakavimo Sąrašas:

Dažų rack*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengva laikyti: Mėgautis įvairių spalvų su šiuo dažų stalčiuko.Jis leidžia jums organizuoti jūsų dažai patogiai, be eikvoti laiko ieškant tinkamo atspalvio.Jis gali laikyti daugiau kaip 50 buteliukai dažų, todėl jūs galite turėti didelį pasirinkimą spalvų, dirbti su.

2.Įrengtas Stalčius: Tai dažų stalčiuko turi įmontuotą dviem stalčiais, kurie suteikia daug erdvės savo dažų purškimo rašikliams ir priedai.Jūs galite rasti savo įrankius, lengvai ir nuolat juos tvarkingai organizuotas.Daugiau jokios netvarkos ar vargo.

3.Erdvės taupymo Dizainas: Šį dažai stalčiuko yra dėžutė su laiko tarpsnių savo teptukus ir piešimo popieriaus, ir lentynos, kurios gali turėti savo piešimo lenta.Lentynos gali būti sulankstyti, kai nenaudojate, suteikia jums daugiau laisvės ir patogumo.

4.Nėra Lengva Pertrauka: Mėgautis gamtos ir harmoningą grožio jausmas, kad tai dažai stalčiuko atneša į savo erdvę.Jis yra pagamintas iš medienos medžiagos su puikus medienos tekstūros, ir tai yra patvarus ir solidus, kuris trunka ilgą laiką.

5.Patogus Fotografavimas: Tai dažų stalčiuko yra rankena ir pečių diržas, todėl jūs galite perkelti ją aplink, su lengvumu.Jis yra lengvas ir turi savo dažus, tvarkingai ir saugiai.Nereikia nerimauti apie prarasti arba išlieti dažai, kai jūs manote, kūrybos.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Poliesteris

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar