Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Sieninio Laikiklio Klijuoti Lipnių Spinta Saugykla L-Formos Kabykla Teleskopinis Lipni Kabliukai Organizavimo Įrankis, Vonios, Miegamojo Klavišus

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€2.37 €0.95
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k104874

Lipnios kabliukų ir Pakaba Tualete - Patikimas ir Stiprus

Tai klijai kablį, taip pat gali būti naudojamas kaip pakaba jūsų tualeto essentials".Jis turi tvirtą sukibimą ir didele apkrova guoliams.Ji yra lengva pasukti už kampo reguliuojami, kad atitiktų jūsų poreikius.Jokių gręžimo ar nagai reikalaujama.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: HLPS+PP

Svoris: apie 66g

Dydis: kaip parodyta pic

Pakavimo Sąrašas:

1pcs* L-formos lipni kablys

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pakenčiamas Medžiaga: aukštos kokybės HLPS ir PP medžiagų, tai klijai kablys užtikrina patikimą ir tvirtą turėti, išlaikyti jūsų daiktų saugų ir organizuotas.

2.Erdvės taupymo Kablys: Tai klijai virtuvės kablys yra daugiafunkcinis sprendimas sustabdyti krepšiai, indų, raktus, rankšluosčiai, ir daugiau.Ji turi L-formos konstrukcija su teleskopine lazdele, kad gali būti ištrauktas veikti kaip pakaba daugiau sustabdymo vietos.

3.Patvarus ir Stabilus: Šie klijai sienos kabliukai turi stiprų sukibimą, kad bus didele apkrova guoliams, todėl juos labai patogu savo kasdieniame gyvenime.

4.Praktiškas ir Funkcionalus: Lengva pasukti, tai sienos kabliukų klijuoti yra patenkinti savo skirtingus poreikius sustabdymo įvairių daiktų, todėl galima koreguoti kampą.

5.Platus Proga Taikoma): Ar jums reikia pakabinti rankšluosčiai, vonios kambarys, indai, virtuvė, paltai miegamojo, arba klavišus į kambarį, tai lipni sienos kabliukai gali padėti jums organizuoti savo erdvę ir palikti ją tvarkingą.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar