Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

1 Vnt 5 Kabliukai Graikinių Riešutų Drabužiams Kabinti Paltai,Kuprinės,Kepurės Ir Kt.Kabliai Prieangis,Vonios,Miegamojo

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€28.17
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k106748

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

[UNIKALIŲ & UNIVERSALUS]- Natūralios medienos tekstūros daro kiekvienas kabliukas unikalus, baudos kokybiškos ir natūralios medienos, naftos valymo, kad wall mount kailis stovas sveiką ir ekologišką.Ji bus suderinama su bet kokio modernaus dizaino namų dekoro. (Pastaba: Skirtingų medienos blokai turi nežymius spalvos ir grūdų.)

[PRIEMOKA PAVIRŠIAUS]- PREMIUM PAVIRŠIAUS: Kiekvienas gabalas graikinių riešutų kailis stovo tvirtinimo prie sienos yra griežtai atrinkti, kurie gali būti antikorozinės ir anti-krekingo produktus, kuris trunka visą gyvenimą ir niekada išeina stiliaus.

[O-FORMOS]- O-formos kabliukai ne tik pagerinti išvaizdą vertė sienos kailis stovas, atviro kablio konstrukcija leidžia savo drabužių pakabos turėti daugiau tinkamas kabinti poziciją.Labai pagerinti praktiškumas sienos montuojamas kailis stovas.Tai yra kokybės gabalas dekoro, net ir tada, kai jo nenaudojate.

[LIZDAS DIZAINAS]- gugi Tinklinėmis dizainas leidžia šį drabužiams padidinti galimybę "PASIDARYK pats", galite įdėti mėgstamą niekučių apie tai, kad savo namo atrodyti ir jaustis labiau individualizuotas ir jaukus, todėl ji nebėra monotoniškas paltų kabinimo ant sienos.

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga:aliuminio+riešuto

Dydis: 8 x 50 x 8cm

Pakuotės Turinys:

1 x Kailis Stovo, Sieninis laikiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar