Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Medalis Kabinti Turėtojas Kabyklos Stovo Laikiklis Prie Sienos Kabliukų Biuro Dekoras Triatlonas Veikia Sporto Iššūkis Namų

    (3) 2.67
(3 Atsiliepimai)

€20.68 €10.34
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k115214

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Medalis Pakaba

Medžiaga: Akrilas

Spalva: Juoda

Sluoksnis: 2

Layer: 3

Storis: 5mm

Dydis: 20cm x 8 cm (L x W)

Dydis: 30cm x 10cm (L x W)

Dydis: 40cm x 12 cm (L x W)

Kiekis: 1pc-

Savybės:

1.Jis yra pagamintas iš tvirtos akrilo, nereikia techninės priežiūros, nėra rūdžių, tvirtos ir ilgaamžės.Ji taip pat gali remti visus aukso blizgantis svorius savo žaidimą.

2.Ši juoda medalis pakaba atrodo stilingas, ant kiekvienos sienos, kuri tinka padažu miegamieji, gyvenamieji kambariai ir kt.

3.Tinka visų sporto ir apdovanojimai, gimnastika, stebėti ,karatė ir lauko, ralio vėliavos ir kitų apdovanojimų.Savo apdovanojimus organizuoja ir platinamas be trukdžių.

4.Yra tam tikrų anglų įkvepiantys žodžiai ant kabyklos, kuris yra skirtas įkvėpti savo galimybes ir įkvėps jus dirbti savo svajones.

5.Medalio savininkas simbolis yra puiki dovana, dėkingi už sunkų darbą ir atsidavimą savo artimuosius, simbolis pagarbą ir susižavėjimą.

6.Medalis pakaba turi du anksto išgręžtas skyles, kad tilptų "chrome" fiksavimui.Visos reikalingos montavimo įranga yra įtrauktas į paketą.

Komplektą Sudaro:

1x Medalis Stovo Laikiklį

Žymos: kabo turėtojas kabyklos stovo laikiklis prie sienos kabliukų.

  • Taikomas Vietos: Už Durų, Arba Ant Sienos
  • Medžiaga: PVC
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Tipas: Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos
  • Diegimo Tipas: Kabliuko tipas
  • Naudoti: Įvairenybės
  • Nėra. Pakopų: Vieną
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Klasifikacija: Ne-sulankstomas Stovas
  • Dydis: L
image

Vartotojas

4
2023-05-29

“Jis yra nedidelis, bet jis atlieka savo funkciją. Ateina su 2 klijų dėmės.”

image

Vartotojas

2
2023-06-19

“Trimach iš crinkles plastiku. Dėl viglyad, kad Duge nėra nadiny. Reikia laimėti metalo medaliai, ne vidomo Chi Vin dovhrimai! Dėl Taku tsyna! Mąstymas bus metalevy! Ne Vagi virib, jakų ant keitimas”

image

Vartotojas

2
2023-05-19

“comanda esu primit-o în 2 săptămâni. în descrierea produsului era indicat că e din metalo.į realitate nu puodą să susuktų din ce este făcut. cu toate că a atvyko bine împachetat suportul pentru medalii era deja korumpuotos. 2 bucăți si ambele rupte. Esu deschis sporul si am cerut returnarea banilor . sper sa imi fie acceptată cererea.produsul costă foarte scump pentru a accepta așa defektas.”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar