Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Vyno Drobė Maišelis Su Hidde Izoliacija Salone Madingi Paplūdimio Tote Rankinė, Vyno Šaldytuvas Maišelį Iškylą Kempingo Paplūdimys

    (1) 5
(1 Atsiliepimai)

€33.34 €14.00
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k151133

Vyno Drobė Maišelis Su Hidde Izoliacija Salone Madingi Paplūdimio Tote Rankinė, Vyno Šaldytuvas Maišelį Iškylą Kempingo Paplūdimys

Kulka Taškų: 1、Sleek Look: Nešiojamų Vyno Pilstymo Tote turi sleek look ir funkcionalus dizainas, kuris daro šį vyną tote krepšys tinka vyno mėgėjai bei įvairaus amžiaus.Lengva valyti.

2、Nešiojamų & Universalumas: Vyno Tote Krepšys yra įrengtas tvirtas, rankena, siekiant padėti jums imtis savo vyno visur.Erdvus interjeras ir papildomos kišenės leidžia jums parduotuvė, rankšluosčių, knygų, skėčiai, aplankai, ir daugiau.

3、Su Vyno Maišelis: Į Sandarus Aušintuvas Krepšyje-nuimamas, lengvai naudojamas gėrimų dėkle, kuris lengvai atsisega ir pila 2 buteliai vyno (arba 1,5 litrų mėgstamų gėrimų).

4、Aukštos kokybės Medžiaga: Vyno Nešti Peties Maišas, pagamintas iš aukštos kokybės Oksfordo audinys medžiaga, kuri yra patvari ir išsiliejimas atsparios.Tai padės išlaikyti jūsų gėrimai kietas valandas.

5、Prasminga Dovana: nėra geresnės dovanos nei gražus butelis vyno.Tai puikus pasirinkimas Didelių Vyno Saugojimo Krepšys gali apsirengti labiausiai buteliai ir tikrai juos į kažką ypatingo.

Aprašymas: Šis Paplūdimio Vyno Tote su Vyno Dėklas yra pagamintas iš oksfordo medžiagos ir ateina su 1,5 L vyno dėklas, kuris gali turėti maždaug 2 buteliai vyno ar 1.5 L gėrimų, poliesterio pamušalas, padės išlaikyti jūsų gėrimai kietas valandų, tinka vyno mėgėjai bei įvairaus amžiaus.

Specifikacija:

Pavadinimas: Vyno Nešti Maišą Su Vyno Krepšys

Medžiaga: Oxford Medžiaga

Spalva: Juoda

Dydis: 33*32cm/12.9*12.5.

Pakavimo Sąrašas: Vyno Tote Krepšys*1

  • CN: Kinija
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Vyno Drobė Maišelis
  • Tipas: Laikymo Krepšiai
  • Prekės Pavadinimas: Syrochelle
image

Vartotojas

5
2023-09-23

“SUPER”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar