Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

6pcs Saulės Tealight LED Žvakė Mechaninė Galia Stalo lengvas Universalus Flameless Tealights Vestuvių Helovinas Šaliai Dekoro

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€312.08 €156.04
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k100069

Kulka Taškų:

1. Pirma Vyno Barelį Forma: Paversti savo lauko erdvę su šie žavinga vyno barelį, saulės arbata žibintai, crafting stilingą atmosferą savo svečiams mėgautis.

2. Ekologiškai-Draugiškas: Apšviesti savo erdvę stiliaus, nesirūpindami apie virvėmis arba baterijos.Mūsų Barelį Saulės Arbata Žibintai mokestis per dieną, naudojant saulės energijos ir šviesos naktį.Su šio ekologinio draugiškas dizainas, jūs galite mėgautis jaukia atmosfera, o energijos taupymo ir rūpinimasis aplinka.

3. Tvirta Konstrukcija: Šių Barelį Saulės Arbata Žibintai yra meistriškai su aukštos kokybės medžiagų ir IP65 vandeniui atsparus dizainas, užtikrinant, išskirtinis ilgaamžiškumas ir stiprus weatherproofing.Su ilgo tarnavimo laiko, jie gali atlaikyti įvairias oro sąlygas, teikti patikimą apšvietimo ištisus metus.

4. Be jokio vargo Apšvietimas: Mūsų Barelį Saulės Arbata Žibintai pasiūlyti lengvas būdas apšviesti savo lauke, nes jie automatiškai šviesos naktį ir išjungti auštant, su pažangios šviesos jutiklis.Mėgautis be jokio vargo ir patogus šviesos ištisus metus!

5. Kurti Prisiminimus: Padaryti bet kokiai progai nepamirštamą su šiomis LED žvakės.Puikiai tinka vestuvėms, gimtadieniams, ir stalo dekoracijas, šių barelį saulės arbata žibintai skleidžia šiltas ir jaukus švyti.Puikus sezoninių švenčių, pavyzdžiui, Kalėdų ir Helovinas, tik už juos pagal saulę, į šviesą savo erdvę su jų mirgėjimas liepsnos.

Aprašymas:

Didinti bet kokia proga su mūsų Saulės Tealight LED Žvakė.Sukurti stilingą atmosferą su šilta mirgėjimo šių žvakių, nereikia laidų ar baterijų.Mūsų žvakės yra tvirtas ir stiprus, puikiai tinka bet kokio gimtadienio šventė.Automatinis šviesos jutiklis prideda patogumo kaip žvakė įsijungia ir išsijungia, su lengvumu.

Specifikacija: 1. Pavadinimas: Saulės Arbata vaško modeliavimo vyno barelį

2. Medžiaga: ABS+LED+ saulės skydelis

3. Šviesos spalva: šiltai balta apšvietimo visada šviesus

4. Baterija: 1pcs 7 NI-MH baterijos (3A.300MA.1.2 v)

5. Jungiklis: apačioje jungiklis ON/OFF

6. Dydis: Skersmuo 5.2/2.05" Aukštis 6cm/2.36"

Produktų Sąrašas:

Barelį Saulės Arbata Žibintai x 6

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Sojos Vaškas
  • Naudoti: Votive Žvakės
  • Formos: Taurės Formos
  • Modelio Numeris: Saulės Arbata Žibintai
  • Rankų darbo: No
  • Produktas: Žvakių Lemputė
  • Tipas: Arbata Šviesos
  • Funkcija: Flameless

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar