Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

10vnt 50CM Aukso Centerpieces Vestuvinių Žvakių Laikiklis Gėlių Stovas Stovo Vaza 50CM 10VNT Centerpieces Vestuvinių Žvakių Laikiklis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€645.37 €509.84
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k122467

Aprašymas:

Spalva: aukso(žr. paveikslėlį)

Medžiaga: Geležies danga.

Gaminio dydis: burnos 12 CM, bazė 13CM, aukštis 50CM

Apie produktą

[High Quality]-Kiekis: Ši žvakė nustatyti turėtojas naudoja stiprus ketaus ir galvanizavimo užkirsti kelią rūdžių.Ilgą tarnavimo laiką ir didelį stabilumą.

[Universalus laikiklis]-Specialūs naujausio dizaino, šie produktai gali būti naudojami kaip gėlių stovai ar žvakių laikikliai skiltyje žvakės.Taip pat galite įdėti ir šviežių arba dirbtinės gėlės, žvakės, stručių plunksnas, teptukus, vainikus ir puokštes.Padeda sukurti elegantišką ir džiugi atmosfera.

[Easy Installation]-Tai metalo žvakidė centras rinkinys yra sudarytas iš kelių dalių, greitai surenkami.Nuimamas, laikymo ir erdvės taupymo.

[Prabanga ir švarus]-Prabangios išvaizdos, labai klasikinis naudoti.Gali būti nuplaunama vandeniu ir nuvaloma po naudojimo.Sausas ir laikyti, nes kitaip jis bus rūdžių lengvai.

[Daugiafunkcinis kartų]-Išskirtinį metalo žvakidės tinka vestuvėms, pietūs, gimtadieniai, kavinės, viešbučiai, švenčių, vestuvių dušai ir kai kurios didelės progoms.

  • Medžiaga: Metalo, Geležies danga
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Gaminio Dydis: burnos 12CM, bazė 13CM, aukštis 50CM
  • Spalva: auksas
  • funkcija: Dekoratyvinė Vaza

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar