Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Ketaus Dviračių Sienos Kabo Dekoro Retro Vintage Dviratis Amatininkų Darbų Su Rėmu Sienos Meno Pakabukas Namų Puošybai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€35.64 €17.81
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k116584

Ketaus Dviračių Rankdarbių Retro Vintage Dviratis Foto Rėmelis Sienų Dekoras Darbai Su Rėmu Namų Dekoro

Kulka Taškų:

1、Unikalus Dizainas: Dviračių sienų papuošimai yra pateikta forma kontūro tuščiaviduriai kadrų, kurie yra retro ir madingi, pabrėžiant nuotaikos.Ji gali būti skiriama stiprus atskirų spalvų į jūsų namų puošybai.

2、Metalo Sienų Apdaila: Dviračių sienos menas, lengvai pakabinti iš galinė pakaba.Viskas ko jums reikia yra nagų ir stebuklinga lazdelė.Šio tipo tvirtinimo daro kūrinį, plūdės, sukurti įdomus šešėlis ir 3D efektas.

3、Sklandžiai Linijas: metalo dviračių sienų apdailai priima lazerinio pjaustymo technologija tiksliai suvokti, kas linijos ir linijos yra lygios, atkurti dauguma nekilnojamojo dviračių kontūro.

4、Dovanas: pjovimo detalės iš metalo, dviračių sienos meno apdaila bus tikrai pritraukti dėmesį savo šeimai ir draugams.Tai labai tinka kaip dovana housewarming šalys, dviračių mėgėjams, dviratininkams ar kitomis ypatingomis progomis.

5、Aptarnavimas Po pardavimo: Mes teikti aukščiausios kokybės produktus ir geriausias paslaugas.Jei turite kokių nors klausimų, galite susisiekti su mumis ir mes suteiksime įvairių sprendimų-galite pasirinkti iš.

Savybės:

1. Koks nuostabus dizainas!Jei yra žmonių, kurie mėgsta dviračius jūsų pusėje, tai, be abejonės, yra puiki dovana!

2. Unikalus dizainas, sklandžios linijos.ir kontūro tuščiaviduriai rėmo dizainas pabrėžia, gražūs, retro, pridėti spalvą prie jūsų namų puošybai.

3. Šis metalas dviračių sienos meno apdailos priima nerūdijančio plieno metalo medžiagos ir dažų purkštuvu, kuris efektyviai apsaugo nuo rūdžių ir prailgina tarnavimo laiką.

Specifikacija:

Pavadinimas: Retro Vintage Dviratis

Spalva: Juoda

Medžiaga: metalas

Dydis: apie 45×28×0,5 cm/17.72*11.02*0.2 į

Išorinė pakuotė: kartoninė pakuotė

Pakavimo Sąrašas:

Retro Vintage " Dviratį*1

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrai, spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumai.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.[Savitas Tuščiaviduriai Funkcija]: Metalo Dviračių Sienos Menas yra skirtas tam, kad šiek tiek ekscentriškas stilius į jūsų namus, derliaus ir madingi, galėsite parodyti savo didelį skonį, siūlanti specialia tuščiaviduriai dizainas.

2.[Lengva Kabinti]: Gali rodyti besisukantis poveikį, Sienos Dviračių Dekoro yra lengva pakabinti ant sienos su vinimis (nepridedami), skirtos sukurti įdomų šešėlis ir 3D iliuziją.

3.[Išskirtinį Meistriškai]: Suprojektuoti su domu širdyse kiekvieną detalę, Dviračių Sienos Kabo Dekoro sugeba atkurti realiausia, dviračių, patvirtintos aukštųjų technologijų pjovimo technologija, sklandžiai linijas.

4.[Puiki Dovana]: Rodo savo meilę ir rūpestį draugus, artimuosius, ir šeimoms, Metalo Dviračių Dekoras yra idealus pasirinkimas dovana tiems, kurie mėgsta dviračiais, įrengti housewarmings, susibūrimai ir šventės.

5.[Aukščiausios Medžiaga]: Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno medžiagos su dažų purkštuvu, Senovinių Dviračių Dekoro yra įrengtas anti-rust ir patvarus veiklos rezultatus, pagamintos pagal griežtus kokybės kontrolės.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: stiklas

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar