Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Sublimacijos Vėjo Suktuko Ruošiniai 3D Vėjo Suktukai Vėjo Suktuko Ruošiniai Kabinti Vėjo Suktukai Patalpų Lauko Sodo Puošmena

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€2.06 €1.02
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k131856

Sublimacijos suktuko ruošiniai yra puikus sukurti savo dizainą.Jie turi blizgesio laku, kuris sustiprina spalvos ir išsami informacija apie jūsų UV spausdinimas.Jie taip pat yra padengta milteliniu būdu, atsparūs rūdžių ir išblukimo.Jūs galite pakabinti juos savo kieme ir mėgautis, kaip jie suktis į vėjas.

Specifikacija:

Dydis: A: apytiksl. 101*101*1mm/4*4*0.04 colių

B: apytiksl. 76*76*1mm/3*3*0.04 colių

Medžiaga: Aliuminio, metalo

Paketų Sąrašo:

1 x Sublimacijos Vėjo Spinne

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sukurti Savo Vėjo Vertino: Su dažų sublimacijos technologija, galite spausdinti modelis jums patinka ant metalo dalis.Dvipusis spausdinimas sublimacijos suteikia aiškią ir patvarus vaizdas, kad nebus išnyks lengvai.

2.Lengvai suformuoti 3D Skulptūrinių Formų: Jūs tiesiog pakabinti jį ir jis bus nugara laisvai vėjas, sukurti apsvaiginimo vizualinį poveikį su savo sublimacija-printed dizaino ir ryškių spalvų.

3.Papuošti bet Kur Jums Patinka: Tai sublimacijos vėjo spinner-tai puikus būdas pagražinti jūsų namuose, kieme, sode, arba bet kurioje vietoje norite.Jis buvo puikus dizainas ir sklandžiai nugara, sužavės jus savo kiemo, veranda, arba bet lauko erdvėje.

4.Milteliniu: milteliai dengtos apdaila tai sublimacijos vėjo suktukai, suteikia jai sklandžiai krašto ir rūdžių įrodymas kokybės.Jis yra pagamintas iš aliuminio, todėl jis atsparus vandeniui ir patvarus.Ji taip pat gali lankstytis ir atlaikyti bet kokį vėjo jėga.

5.Platus Panaudojimas: nesvarbu, ką spausdinimo būdą pasirinkti, pavyzdžiui, šilkografija, šilumos perdavimo spauda, UV spausdinimas, arba vinilų grafika, galite sukurti nuostabų ir spalvingi vaizdai ant šių plokščių, kad bus padaryti savo vėjo suktuko šedevras.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Asamblėjos Reikia: No
  • Stilius: Modernus Stilius
  • Medžiaga: plastikiniai

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar