Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

24PCS Etiketės Saugojimo Dėžės Nuimamas Juodas Saugojimo Dėžės Sandėliukas Etiketės Įrašą Ženklo Turėtojas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€23.39 €12.87
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k152927

[Naudoti Bet kuriuo Krepšelio] - Super lengvas būdas ženklinti savo dėžes!Nereikia nerimauti, klijuoti etiketes, kad gali nukristi.Jums tiesiog reikia ištrinti žodžiai etiketėje, jei norite naudoti jį kaip kitą etiketę.Jie gali būti tvirtinami prie beveik bet kokio krepšelį.

[Daugiau Vietų, kuriose] - Šių clip-ant etiketės yra puikus sprendimas siekiant išlaikyti savo aruoduose organizuotas, jie galėtų būti naudojami daugelyje vietų, pvz., sandėliukas, skalbimo kambarys, sandėliavimo patalpos, vonios kambarys, lino spinta, pagrindinis vonios kambarys spinta, valymo reikmenys, biuro, amatų, žaidimų kambarys ir t. t., taip pat jokio ženklo turėtojas saugojimo talpyklas.

[Lengvai Rasti tai, Ko Jums Reikia] - Pridėti pasirinktinį bin įrašo etiketės su jūsų saugojimo konteinerių poliruoto išvaizdą, kad leidžia lengvai rasti tai, ko jūs ieškote.Jie yra puikus šaltinis, grupavimo ir organizuoti savo sandėliukas iki paskutinės detalės.Kiekvienas metalo etiketės laikiklis lengvai įrašus į dėžes, krepšius ar dėžes ir gali būti išimti ir atgaus.

[24 Etiketes + 3 Žymeklio Kreida] - su patvarus, lengvas plastiko konstrukcijos, etiketės laikikliai atsistoti, kiekvieną dieną naudoti.Rašyti tiesiai ant virtuvės etiketės su kreida žymekliai.Balta kreida žymeklis įtrauktas, galite rašyti black label laikiklį su baltos spalvos žymeklis.

Spalva:Juoda

Medžiaga:PVC

Pakuotės Turinys:

24 x ženklo turėtojas

32 x etiketės

3 x kreida

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar