Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Metalo Kabliukai Kabo Augalai Metalo Augalų Kablys Dekoratyvinės Sienų Augalų Rūbams Kabinti Žibintai Paukščių Lesyklėlę Gėlių Krepšelis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€133.15 €66.57
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k101176

Aprašymas:

Lenktas kabliai ir rankų darbo, kaltiniai augalų skliaustuose.Retro lenktas kablys forma tinka gražiai į savo kambarį.Metalo Kabliukai Kabo Augalai gali būti tvirtinamas vertikaliai ir horizontaliai, puikiai tinka kabantys augalai, krepšeliai, gėlių vazonai, žibintai, saulės žvakės, paukščių tiektuvai, ir orchidėjos.

Specifikacijas;

Pavadinimas: Juodasis Augalų Kablys

Medžiaga: sunkiųjų plieno

Spalva: Juoda

Pakavimo Sąrašas:

1*Juoda Augalų Kablys

2*Metalinių Varžtų ir Inkaro

Pastaba:

Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali sukelti skirtingas spalvų, nei realiame gyvenime.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Įvairias Programas】Gali būti naudojamas kabantys augalai, krepšeliai, gėlių vazonai, žibintai, saulės žvakės, paukščių tiektuvai, ir orchidėjos.Augalų Pakaba Kablys su unikaliu suvirinti procesas, kuris įveikia trūkumas lengvai plyšta iš ketaus.

2.【Dekoratyvinių Augalų Pakaba】Metalo Kabliukas pakabinimui Augalai turi retro lenkta forma, kuri tinka gražiai į savo kambarį.Geležies augalų pakabos, padailinti jūsų namas, sodas, veranda, aptvarų atramoms, denio pareigybės, ar už sienos

3.【Lengva Įdiegti】Augalų Sienos Pakaba ateina su tvirtinimo varžtais ir kaiščiais.Lenktas kabliai ir rankų darbo, kaltiniai augalų laikikliai, idealiai tinka crafting projektus.Apytikslis 8.26 colių ilgis x apie 5,5 colių aukščio.

4.【Puiki Dovana】Paprastas ir klasikinis, Metalo Kabančių Augalų Skliaustuose yra puiki dovana augalų ar paukščių lesyklėlę meilužis!Dekoro jūsų namuose ar sodo kabantys augalai, styginių žibintai, šventės papuošimai, ir žvakių laikikliai.

5.【Patikimos Medžiagos】Naudojant aukšto kietumo, geležies plieno medžiagos, stiprios, atsparios slėgiui, Kabančių Augalų Skliaustuose yra tvirti ir ilgaamžiai.Gali būti naudojamas ilgą laiką.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Tipas: Gyvūnų
  • Medžiaga: geležies
  • Nėra. Kabliukų: 1 Vnt

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar