Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

30 Pak Dušo Užuolaidų Žiedų, Diskiniai Dušo Užuolaidų Kabliukai Vonios Dekoratyviniai Metalo, Nerūdijantysis Dušo Žiedas Kabliukai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€13.75 €10.87
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k148596

Medžiaga: Dušo užuolaidos žiedas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, atsparus vandeniui ir atsparūs rūdžių, nėra lengva deformacija, gali trukti ilgai tarnauja laiko.

Platus Taikymas: Dušo užuolaidų žiedų, gali ne tik pakabinti dušo užuolaidos, skėtis, krepšys ir kiti daiktai, taip pat gali būti naudojamas kaip raktų žiedas, indekso kortelės žiedas, rišiklis žiedas ir taip toliau.Patenkinti savo skirtingus poreikius.

Sklandžiai tūptinės: Dušo užuolaidos žiedas priima galvanizavimo technologijų, paviršius yra lygus, be galąstuvas, gali sklandžiai tūptinės ant strypo, triukšmo, yra mažas.

Dizainas: dušo užuolaidos žiedas yra klasikinis apykaitinę dizaino, juodos spalvos, paprastas ir elegantiškas.Ji turi metalo swivel centre, ir užsegimas yra tokia griežta, kad ji nebūtų nutraukti, jis gali lengvai turėti objektus.

Puikus dušo strypai 1.25 cm ar mažiau.

spalva:Juoda

Medžiaga:Metalas

dydis:Vidinis skersmuo apie 5cm

Pakuotės Turinys:

30 x pajungti

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Laikas siunta: Visos produkto galime pristatymas per 3~8 savaitės diena), dažniausiai mes pagal klientų užsakymus laiku pakavimo ir vežimo, mes turi atidžiai patikrinti kokybės prekių, prieš Laivą, Todėl skirkite šiek tiek laiko tvarkoma.Apie sekimo numerį atnaujinimas: Jei jūsų sekimo numerį, jokių logistikos informaciją, kaip tūkstančiai sklypų siunčiami į užsienio šalis, logistikos kompanijų, nebuvo atnaujinti logistikos informacijos, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą, Prašome ne tiesiogiai atidaryti ginčų.Mes pirmą kartą jums išspręsti!Ar jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar