Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Komercinė Ledų Maišytuvo Vaisių, Ledų Maišytuvo Vaisių, Jogurto, Riešutų Ledų Maišytuvo

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€2 179.14
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k110076

Savybės Ir Informacija

【VISAS NERŪDIJANČIO PLIENO STRUKTŪRA】 Sukomplektuoti su ilgalaikio 304 nerūdijančio plieno medžiagos, tai komercinių sušaldytos jogurtas mašina turi elegantišką išvaizdą, su šepečiu apdaila.Nerūdijančio plieno, išorinis apvalkalas labai prisideda prie ilgaamžiškumo, tvirtumo, ilgaamžiškumo ir lengvas valymas.

【AUKŠTO EFEKTYVUMO】- Mūsų švieži vaisiai ice cream maker yra aprūpintas su galingu 750 vatų vario variklis su aukšto rotacinis greitis 1400 APS / min, suderinti patogumą ir efektyvumą, ledų maišant.Jis ateina su 304 nerūdijančio plieno spiralė maišant lazdele, patogus gniuždymo šaldytų vaisių gabalėliai.Decibelų jos veikimo metu gali būti kontroliuojama 60-70 dB.

【DIDELĖS TALPOS】- maisto klasės PC medžiagos bunkeris su didelės talpos iš esmės sumažina skaičių, šerdelės, o optimizuoti ledų maišant.Dvi formos skrybėlės yra prieinama forma, įvairių formų, vaisių ir ledų.

【DĖMESINGAS INFORMACIJOS】- papildomo-ilga rankena padeda patogiai valdyti maišant.Su built-in likučių surinkimo dėžę, aptaškyti kokteilis gali būti lengvai valomi toli, užtikrinti švarą darbo vietoje.PC saugos guard veiksmingai apsaugo nuo purslų ingredientų.

【PLATUS】- Tai vaisių sušaldytos jogurtas maker gali būti naudojamas sumaišyti įvairių rūšių ledų kokteilis, jogurtas, ir sultys su vaisių, riešutų ir kt., sukurti daug įvairių derinių skonių.

Produkto Pavadinimas: Vaisiai, Šaldyti Jogurtas Maišytuvas

Tipas: Stalinis

Dydis: 31 * 56 * 75cm

Svoris: 65kg

Produkto naudojimas: didinti vaisių ledai

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Kūgio taurė: plastiko, nerūdijančio plieno (angliavandenius)

Įtampa: 220.110 V / 50.60 HZ

Galia: 750W

Jei jums reikia 110V,

Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo , ačiū

Spiralės Maišant Lazdele

750 vatų aukšto efektyvumo vario variklis užtikrina 304 nerūdijančio plieno spiralė maišant lazdele sukti dideliu greičiu 1400 APS. / min.Gali sumaišykite vaisių ir milkshake tolygiai.

PC/nerūdijančio plieno bunkerį dvi funkcijos

Bunkeris yra pagamintos iš maistinės medžiagos ir turi didelės talpos, kuri gali sumažinti tiekimą.Yra dvi formos kepurės keisti formą, vaisių ir ledų.

Garantija ir Garantijos :

Mašina yra garantija 12 mėn, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku.(xn)

Laivybos Informacijos

1. Visi produktai mūsų parduotuvėje nėra Importo Mokesčius.Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.ir nėra atsakinga už muitinės formalumų dalykas bet kurioje šalyje.

2.Mes pasirinkti tinkamas logistikos režimą, atsižvelgiant į faktinę situaciją.Produktus su aukštos svoris bus vežami į savo uostą, jūra, ir kiti produktai bus vežami greituoju paštu, pvz., "FedEx" 、UPS、 TNT.Prašome leiskite mums žinoti, jei turite specialių reikalavimų, Mes išsiųsti pagal jūsų reikalavimus.

3.Kaina mūsų nemokamas pristatymas produktai siekiama daugelyje šalių, o kai kuriose atokiose šalyse reikia mokėti papildomų krovinių.

4.Jei negavote jūsų sklype per 30 dienų nuo sklypo išvežti,prašome susisiekti su mumis.Mes norėtume sekti siuntą ir susisieksime su jumis, kaip possibe su atsakymu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas~!

Aptarnavimas po pardavimo

Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir produktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.jūsų dosniai 5 ŽVAIGŽDŽIŲ gražus atsiliepimai yra didžiulė motyvacija mums ,Ačiū.

Jeigu tu negali patenkinti mūsų paslaugų arba Jei punktas atvyko sugadintas, dalį praleidau ar prekės nėra aprašyta, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu.Mes išspręsti problemą jums ir stenkitės, kad esate patenkintas.

Dėkojame už jūsų užsakymą mūsų parduotuvėje.

  • Prekės Pavadinimas: LEIBIN BL
  • Galia: 750W
  • Galia (W): 500w
  • Modelio Numeris: BL259
  • Svoris: 65KG
  • Talpa: 500ml
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Talpa (Kvorta): 1
  • Dydis: 31 * 56 * 75cm
  • Tipas: Oro Aušinimo

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar