Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Touchscreen, 4-Gabalas Skrudintuvas, Nerūdijančio Plieno ir Juodos spalvos montažinę, namų apyvokos duonos formuotojas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€312.90 €137.68
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k100534

VIENĄ VALDYMO SKYDE DU SKRUDINIMAS VIENETŲ.Spalvinimas lygis gali būti parenkami individualiai kiekvienam skrudinimas vienetas.Ir kai funkcija(ATŠILDYMAS, ŠILDYTI ar BAGEL) yra nustatyti, iš abiejų pusių funkcija bus ta pati.Į skrudinimas vienetai gali būti naudojami atskirai nuo kito arba vienu metu.

PASLAPTIS-KOL APŠVIESTAS VALDYMO SKYDELIS.Valdymo pultas rodo, kai galia ir aptakus nematomas, kai išjungtas.Prijungti skrudintuvas, ON/OFF piktogramą, bus apšviesti, ON/OFF įvesti pasirinkimo režimą.Dėmesio: renkantis du skirtingus browning lygiai už tiek porų, skrudinimo angas, prašome leisti minimun 3 sekundes perduoti atlikę pirmas pasirinkimas prieš pasirenkant kitą.

NE NERIMAUTI DĖL NAUDOJIMO, KURIS PUSĖJE PIRMĄ KARTĄ.Galite naudoti įpjovos pusėje, norite, ne nerimauti, kurioje pusėje turėtų būti naudojami pirma.Ir kas lizdas atlieka vienodai gerai skrudinimas.

PAPILDOMŲ MASTO LIZDĄ.Skrudintuvas funkcijos 1. 5"pločio angą, todėl puikiai storas ar plonas skiltelės, tokių kaip balta duona, bandelės, riestainiai, ir dar daugiau!

LENGVA VALYTI IR LAIKYTI.Trupiniai padėklai yra apačioje, skrudintuvas.Tiesiog išimkite skalbti trupiniai dėklas ir valyti trupinius greitai ir lengvai.Patogus laido wrap po skrudinimo padeda nuslėpti maitinimo laidą, kai nėra naudojamas, švari ir tvarkinga countertop.

  • Įtampa (V): 24V
  • Galia (W): 500W
  • Kilmės: JAV(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: DUTRIEUX
  • Talpa: 501-800g

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar