Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Aplinkos Automatinis Dulkių Šalinimas, Žemės Riešutų Lupimo Mašina Mažas Homeuse Žemės Riešutų Ruošimui Kaina

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€12 727.92
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k97917

Prašome Atkreipti Dėmesį

Nes laivybos išlaidos didėja greitai, neseniai, visi mūsų produktai svetainėje NĖRA nemokamas pristatymas kainą.Galutinė kaina su vežimui taikomos faktinės išlaidos, prašome patvirtinkite su mumis, prieš jums padaryti užsakymą.

Žemės riešutų (arachių) Ruošimui pavadinimas

Aplinkos Automatinis Dulkių Šalinimas, Žemės Riešutų Lupimo Mašina Mažas Homeuse Žemės Riešutų Ruošimui Kaina

Automatinis Peanue Ruošimui Introductioin

Žemės riešutai ruošimui yra mūsų įmonės savarankiškai parengti produktų, pagal dabartinius rinkos poreikius ir populiarumą,jo pagrindinė funkcija yra mažo dydžio, tvarkymo žemės riešutų trupinimo, rūšiavimo, švarios, geros spalvos,mažai impuritiesall nuorodų atitinka nacionalinį standartą.

Ši mašina, kurią sudaro modelis polių, šiukšlių dėžės, įgaubti veidrodinis, ventiliatorius, dalis, rūšiavimas ekrano ir atsarginės liftų dalys, paprastas ir kompaktiškas, lengva valdyti, stabilių rezultatų, saugūs ir patikimi.

Žemės Riešutų (Arachių) Ruošimui Valiklis Pašalinti Lupimo Mašinos Veikimo Principas

Žemės riešutų ruošimui mašina prietaisas su karkasu, ventiliatorius, rotoriaus, variklis, gliaudymui ekraną, dviejų rūšių bunkerį, drebulys sietą, diržas whell ir kt.kai dirbate, jūs turite pašarų žemės riešutų nuolat,žemės riešutų, bus visoje trinties sunaikinti žemės riešutų kevalais.

Ventiliatoriaus gaus skaldytų riešutų kevalais iš žemės riešutų kenels bus stumti sietą, per tam tikrus šiuo metu.

Žemės Riešutų Lupimo Mašinos Parametrus

Modelis:RL-400A

Gliaudymui lygis:>98%

Skaldyti greitis:

Automatinis Mažų Homeuse žemės Riešutų Ruošimui photoes

Žemės Riešutų (Arachių) Ruošimui Valiklis Pašalinti Odos Šveitimas Pakavimo Mašinos

Automatinis Dulkių Šalinimas, žemės Riešutų Lupimo Mašina įmonė

Mūsų bendrovė--Zhengzhou Tikrai Mašinų.Mūsų gamykla yra įsikūrusi Zhengzhou city, Henan provincijoje.Valdo turtingas eksporto patirtį daugelį metų .Be to, mūsų mašina turi geras savybes ir nuostabų dizaino,forexample:CE, ISO, NSF, SGS sertifikatą.Taigi, mes turime exportedmachines, kad Amerikai, ES, AS, Pietų Afrika, andSouth Rytų Azijoje ir pan.Kviečiame apsilankyti pas mus ir užmegzti ilgalaikius verslo santykius.

Pastaba:

1, Jei pasirinksite "Pristatymas jūra", mes padėsime jums organizuoti vežimo jūra ir pristatyti į artimiausią jūrų uosto!Jis yra pagrįstas CFR prekybos sąlygos!Tai reiškia, kad, atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys.

2, Jei pasirinksite "Pristatymas, lėktuvo ", mes padėsime jums organizuoti vežimo lėktuvo ir pristatyti į artimiausią oro uostą!Atvykus į oro uostą , pirkėjas neprivalo mokėti mokesčius, atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes patys.

3, Jei pasirinksite "Pristatymas express ", mes padėsime jums organizuoti vežimo, tarptautinių express (tokių kaip DHL / TNT / FEDEX /ARAMEX, ECT) ir tiesiogiai pristatyti į jūsų adresą ("nuo durų IKI DURŲ PASLAUGA)!

Atvykus , pirkėjas reikia tik mokėti mokesčius ir padėti atlikti muitinės formalumus, yra gerai.

4, Jei pasirinksite "Pristatymas traukiniu", mes padėsime jums organizuoti vežimą Traukiniu + Sunkvežimių ir tiesiogiai pristatymą jūsų nurodytu adresu (nuo durų IKI DURŲ " PASLAUGA)!

- Jei vežimo Traukiniu + Sunkvežimių , po atvykstant, jums nereikia mokėti, bet daugiau!mūsų pasiūlymas jau apėmė mokesčių ir muitų mokesčių!

- Šis metodas dažniausiai tinka klientai ateina iš Rusijos, Kazachstano, Kašmyro, Mongolijos, uzbekistano ir kitų šalių vidaus.

5, Jei pasirinksite "neįskaičiuotos krovinių", mes padėsime jums organizuoti gamybą, tuo tarpu, mes susisieksime su jumis ir rekomenduos jums tinkamiausią vežimo būdą pagal savo situacija!

6, maloniai Prašome pažymėti, ten gali būti kai kurių dydžio nuokrypis dėl rankinis matavimas, kuris yra tikrasis.Jeigu jums reikia tiksliai dydžio, kreipkitės į mūsų pardavėjas patvirtinti jį dar kartą, prieš pateikdami užsakymą.

7, Pirkėjai turėtų tikrinti paketas / prekių kruopščiai prieš pasirašant prekių gavimą.Jei yra jokią žalą, prašome imtis nuotraukas ir vaizdo įrašus, ir, prašome, susisiekite su savo vietos TNT / DHL / FedEx paprašyti skundų ir reikalavimų ARBA susisiekite su mumis per 24 valandas.

8, laivybos dokumentus, mes galime tiekti yra važtaraštį / kvėpavimo takų sąskaitą, Komercinė Sąskaita faktūra, Pakavimo sąrašas.Jei turite kokių nors kitų dokumentų, prašome susisiekti su mūsų pardavėjas prieš vežimą.

9, Prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų mašina priklauso tinkinti produktą, tai nereikia priimti "anuliuoti jo užsakymą," kartą organizuoti gamybą.

  • Galia (W): 10W
  • function1: Žemės Riešutų Gliaudymui Mašina Žemės Riešutų (Arachių)
  • Staklių svoris: apie 160kg
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Variklio galia: 2200W
  • function2: Žemės Riešutų (Arachių) Ruošimui
  • Produktas: Žemės Riešutų (Arachių) Ruošimui Valiklis
  • Tipas: Automatinė
  • Priedai: Fiksavimo Dangtis
  • Įtampa (V): 110V
  • Pakuotė: Mediniai Atveju
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • funkcija: Maišymo
  • function3: Žemės Riešutų Ruošimui
  • Prekės Pavadinimas: GIFCO

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar