Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Elektros Priešpiečių Dėžutė, 2-In-1 Nešiojamų Maisto Šilčiau Priešpiečių Dėžutė Automobilių ir Namų 110V & 12V 80W Tinka Automobiliams, Namams, Darbas,

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€325.80
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k100632

Kaip šilumos: apačioje elektros priešpiečių dėžutė sudaro šildymo komponentai ir yra pagamintas iš aukštai temperatūrai atsparios naujos kartos aplinkai nekenksmingų medžiagų, jis gali būti šildomas, prijungti mažesnes be vandens įpurškimas.Įrengta laive maitinimo laido, jis labiau tinka jums, kad šilumos valgius per ilgas atstumas vairavimo keliones.

Daugiafunkcis : cirkuliuojančių pastovios temperatūros kontrolė šildymo.jos panašios į mažas ryžių viryklė , veikia kaip pietūs lauke, mikrobangų krosnelė ir puode.

Originalaus skonio: medžiagos bento dėžutė atitinka saugos standartus maistinių medžiagų , trijų matmenų apyvartą aukštos temperatūros garų, gali greitai užrakinti skonio maisto.

Sandarinimo veiklos: vidinio sandarinimo žiedas apsaugo maisto iš pereinanti net jei pietūs lauke yra apverčiamas.

Tylus veikimas: garsas yra labai tylus, kai jis kaitinamas ,atrodo, kad nėra jokių garsų, tinka bet kuriuo metu ir vietoje.

Trumpas laukimo laikas: šildymo metu elektros priešpiečių dėžutė trunka 20 iki 30 minučių, galite atidaryti dramos chase ir pradėti valgyti dar kartą ,kuri yra taip pat labai laimingas dalykas.

Instrukcija : 1. Įdėti maistą į priešpiečių dėžutė atskirai, tada uždarykite dangtį ir paspauskite išmetimo padengti. 2. Nereikia įleisti vandens , įjunkite į maitinimo tiekimo ir pradėti dirbti su vienu paspaudimu. 3. Paprastai laukti, kol 30minutes , po maisto šildomas nereikia nerimauti degimo problema, nes ji turi automatinė pastovios temperatūros kontrolė.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: KIQUNE

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar