Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Samosa Lapas Priėmimo Mašina, Konditerijos Mažas Tešlos Sheeter Croissant Mašina Spring Roll Tešlos Croissant Priėmimo Vertikalus

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€15 249.70
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k100866

Dėmesio!!!

♣Mes atsiųsime mašina į savo Jūrų Uoste .

Po to, kai Jūs Padaryti Mokėjimo, Prašome Palikti žinutę pasakykite mums savo Artimiausio Uosto vardą .

♣Mūsų Kaina Neturi Būti Vietos Mokesčiai ir Muitų mokesčių Savo Šalyje .

Jums reikės Mokėti Vietos Mokesčius ir Muitų mokesčių .

♣Kai mašina atvykti į savo Jūrų Uosto, laivybos kompanijos su jumis susisieksime .

Prekės Pavadinimas

Pica Tešlos Pyragaičiai Elektros Spaudos Mašinos Volelis Tešlos Croissant Maisto Mašinos Stalviršio Tešlos Sheeter Vertikalus

Prekės Informacija

Pica Tešlos Pyragaičiai Elektros Spaudos Mašinos Volelis Tešlos Croissant Maisto Mašinos Stalviršio Tešlos Sheeter Vertikali turi šiuos privalumus

Į intellectualization ir supaprastinti gamybos ir eksploatavimo sutrumpinimas išplėsti jos taikymo sritį, ir tekstūra iš nerūdijančio plieno užtikrina stabilumą ir sanitarijos gamybos procesas.Pyragėliai tinka didelių, vidutinių ir mažų konditerijos gamintojai, ir gali gaminti pyragus, mung pupelių pyragai, pyragai, mėnulis pyragai kepami pyragai ir kt.su įvairių regionų ypatumus.

Pagrindinės dalys daržovių ir vaisių stalčiai yra pagamintos iš nerūdijančio plieno medžiagų, specialiai skirtų maisto.Transporto ir formavimo dalys daržovių ir gamybos įmonė yra pagaminti iš specialios anti-klijavimo technologijos, medžiagos, su maža varža, gera liejimo, atsparumas dėvėjimuisi ir slėgio atsparumo, lengva, išardymo ir surinkimo, ir stiprus ilgaamžiškumas.

1. Principas sutrumpinimas mašina yra rankų darbo imitacija produktus.Siekiant išvengti kepimo procesą nuo produkto įtakos, išvaizda yra sklandus ir natūralus, gražus, ir traškus sluoksnis yra akivaizdus.

2. Automatinis valdymas: yra elektra akių kontroliuoti greitį tešlą tarp slėgio plokštės ir stumti prietaiso, ir perdavimo greitis pagrindinių mašina yra per greitai, kad tešla nebus sulaužytas ar blokuojami per daug lėtai. 3. Lūpų peilio turėtojas, gali būti pakeisti su peiliu laikiklis kitų produktų, peilio turėtojas yra patvarus ir lengva valyti.

3. Geležinkelių trijų slėgio paviršių diskai ir gynybos paviršiaus aparatas paviršiaus daugiau blizgus ir kokybė yra stabili.

4.Mašina priima kintamo greičio reguliavimas.Jei pakeitėte pakuotės greitis, jums reikia tik pasukti rankena potenciometras prijungtas prie keitiklio.Ji veikia sklandžiai ir yra aukšto lygio automatizavimo.

Produkto parametrai

Taip yra tam tikri parametrai, tešlos sheeter mašina.

Produkto pavadinimas:Picos Tešla, Pyragai, bandelės, Elektros Spaudos Mašinos Volelis Tešlos Croissant Maisto Mašinos Stalviršio Tešlos Sheeter Vertikalus

Produkto modelis: KN-JYPQ-520

Išplėstos Plotis/Aukštis Darbo vieta W/H:2950 / 1180mm

Sudėti Plotis/Aukštis Poilsio vieta W/H:780 / 1780mm

Ritinio Aukščio Skirtumas:1~40mm

Didžiausią geležinkelių svoris Didžiausias Rulono Svoris:6.5 kg

Įtampos Galia:0,75 kw

Įtampa: 220~380V-50/60HZ-1/3PH(pritaikomas)

Neto svoris N/M:220kg

Mašinos Dydis(L*W*H):2460*950*1230mm

Medinė dėžutė pakuotės tešlą sheeter mašina

Įmonės informacija

Zhengzhou Žinoma, Import & Export Co., Ltd., mūsų gamykla yra įsikūrusi Zhengzhou City, Henan Provincijoje, su aukščiausios geografinė padėtis ir patogus susisiekimas.Mūsų įmonė specializuojasi gaminti įvairių rūšių mašinų ir įrangos, įskaitant įvairių sutrumpinti mašinos, darbalaukio sutrumpinti mašinos, vertikalus sutrumpinti mašinos ir t.t.Mūsų įmonė yra mokslinių tyrimų ir plėtros centro ir ilgalaikio bendradarbiavimo su daug mokslinių tyrimų ir plėtros skyrių ir kolegijų ir universitetų.Po metų plėtros, visą procesą, inžinerinio projektavimo, naujų produktų kūrimo, mašinų gamybos, montavimo ir paleidimo buvo suformuota.

Su pasitikėjimo ir bendradarbiavimo klientų namuose, ir užsienyje, mūsų įmonė yra plačiai eksportuojami į Rusijos, Turkijos, Argentinos, Brazilijos, jav, Kanadoje, Europoje, Australijoje, Japonijoje, Pietų Korėjoje ir kitose šalyse.Mes nuoširdžiai tikimės sukurti ilgalaikius draugiškus verslo santykius su klientais ir draugais, kurie yra suinteresuoti įsigyti tešlos lapą mašina ir su jais susiję produktai, ir dirbti kartu sparti Kinijos ir pasaulio prekybos.

DUK

Q: Kaip ilgai pristatymo laikas jūsų tešla tešla sheeter?

A: Paprastai tai yra 5-10 dienų, jeigu prekės yra sandėlyje.Jei prekės nėra sandėlyje, ji yra 20-35 dienų, mes galime aptarti prieš sutartį.

Q: ar Galite pateikti visus parametrus tešla tešla sheeter?

A: Taip, mes visi parametrai, kainos, išdėstymo brėžiniai, gamyklos, dizaino ir pan.

Q: o Kaip aptarnavimas po pardavimo?

A: Mes teikti techninę pagalbą 24 valandas internete vadovas klientų aptarnavimo.

Q: Kaip padaryti, jūs standartizuoti tešla tešla sheeter produkto kokybę?

A: Mes turime profesionalų komanda, kuri griežtai kontroliuoja ir tikrina kiekvieną nuorodą nuo gamybos iki pakavimo, ir gali suteikti klientams profesionalias krosnelė patikrinimo ataskaitos iki išsiuntimo.

Q: Kaip aš galiu įsitikinti, kad tešla tešla sheeter gavau būklė yra gera?

A: visų Pirma, mūsų paketas yra standartas, laivybos metodą, iki pakavimo, mes patvirtinti, kad produktas yra sveika, kitu atveju, prašome susisiekti su mumis, mes esame internete 24 valandas per parą.

Q: Kur bus mano tešla tešla sheeter, kad būtų vežamos iš?

A: Tai bus vežamos iš Kinijos pagrindinis uostas.Mes bus rasti laivybos bendrovė, kurios gali pateikti geriausią ir labiausiai ekonomiškas krovinių vežimo mūsų klientams.

  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • feature8: tešla sheeter naudojimui namuose
  • feature6: tešla sheeter mašina
  • feature9: croissant mašina
  • Modelis: KN-JYPQ-520
  • feature7: elektros tešlos sheeter
  • feature12: croissant mašina stalo tešlą sheeter
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Feature5: tešla sheeter
  • Feature16: sheeter tešlos
  • Feature14: croissant mašina rankinis sheeter
  • Feature3: konditerijos gamybos mašinos
  • feature11: croissant mašina tešlos sheeter
  • Feature15: croissant sheeter vadovo mašina
  • Prekės Pavadinimas: GIFCO
  • Įtampa (V): 220V
  • Feature4: spring roll tešlos formavimo mašina
  • feature10: croissant mašina
  • Feature1: konditerijos mašina
  • Galia (W): 560w
  • Feature17: tešla sheeter lentelės viršuje
  • Feature2: tešlos lakšto formavimo mašina
  • feature13: croissant mašina tešlos volelį namų naudojimui

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar