Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Nešiojamų Kombaino Mini Dydžio Maišytuvai Kokteilius Ir Virpesius, Kelionės Sulčiaspaudė Taurės Pochlebca Maker USB Įkrovimo

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€54.07 €34.07
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k102349

Nešiojamų Kombaino Mini Dydžio Maišytuvai Kokteilius Ir Virpesius, Kelionės Sulčiaspaudė Taurės Pochlebca Maker USB Įkrovimo

PUIKI MEDŽIAGŲ----Šis nešiojamas sulčiaspaudė puodelis pagamintas iš maisto kokybės tvirtos ABS medžiagų,netoksiškas,BPA-free.Medžiagos saugos, sveiką ir ekologišką.

ĮKROVIMO ----USB sulčiaspaudė taurės ateina su built-in 2000mAh įkraunama baterija, kuri gali būti lengvai surenka galios bankas, nešiojamas kompiuteris, kompiuterių, mobiliųjų telefonų arba kitų USB įrenginių.Taigi, jūs galite pasiimti bet kur, kur jūs norite eiti.

MODERNIZUOTOS 4 PEILIUKAI--- kelionės blender turi 2000mAh, built-in baterijos, gali būti juicing apie 20 kartų su visiškai nemokamai.Updated4 geležtės ir stiprus variklis sistemą, padaryti ją galingų funkcijų, jūs galite padaryti sultys, kūdikiams papildomo maisto, pieno kokteilis, net nuostabi pochlebca.

NEŠIOJAMŲ IR MINI----Mažas ir lengvas, nemokamai su USB powered uosto, Tai itin patogu keliaujant, kempingas, žvejyba ir kt.

LENGVA NAUDOTI IR VALYTI----tiesiog paspauskite mygtuką ir palaikykite tris sekundes, kad įjungtumėte..suplakti buteliuko, o ji yra darbo, kad ji jaučiasi gerai.ir ją galima valyti po bakstelėkite tiesiogiai, sulčiaspaudė taurės kūno, ir iš apačios gali būti atskirta, galima lengvai valyti.

dydis: 262 x 82mm

Medžiaga: ABS+304 nerūdijančio plieno

spalva: mėlyna / balta / Rožinė

Pakuotės Turinys:

1 x Sulčiaspaudė

1 x USB kabelis

1 x Kinų ir anglų kalbomis instrukcijos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Talpa (l): 1-1.5 L
  • Prekės Pavadinimas: FGHGF
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar