Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Gėrimų Laikiklis Automobilio Langą Lengvas Montavimas Automobilių Puodelio Laikiklis Extender Plačiai Suderinama Automobilių Butelis Kabinti Mount

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€25.31 €12.65
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k478290

Kulka Taškų:

1. Rami ir Patogi: Su silent juodosios technologijos ir elastinga tris-letena dizainas, šio puodelio laikiklis leidžia išvengti susidūrimo ir žalos taurės.Taurės groove spynos taurės sluoksnis po sluoksnio, užtikrinti stabilumą ir ne neįprastą triukšmą.

2. Universalus Naudojimas: Tinka rankena puodeliai, kavos puodeliai, vandens buteliai, ir kt.Ji gali būti panaudota per skersmuo-105mm ir yra puikus dauguma taurės tipų rinkoje.

3. Lengva Prijungti: krašto fiksuotojo raktas yra įterptas su neslidžiais silikono lakštų, todėl tinka 98% modelius ir apsaugo nuo jų nukristi.Ji yra taip pat lengva įdiegti ir turi reguliuojamas bazę, kuri gali tilpti puodeliai, kurio skersmuo apie 65~100MM.

4. Lengva Naudoti: U-port dizainas.Tai automobilių puodelio laikiklis U-formos anga, kuri leidžia jums imtis savo puodelio ir be utknięcie.Ji taip pat saugo jūsų puodelį nuo įbrėžimų, suteikiant minkšta pagalvėlė aplink butelį kūno.

5. Non-Slip Pagalvėle Kempinės Padas: Šio puodelio laikiklis funkcijų pagalvėle kempinės padas užpildyti bazės įskilimų, užkirsti kelią vandens iš stiklo drebulys.Ji gali sumažinti vibraciją ir stabilizuoti puodelio laikiklis, todėl jūsų gėrimai, saugiau ir patikimiau.

Aprašymas: Šis Automobilis Išgerti Puodelio Laikiklis turi turėti vairuotojai.Tai lengva įdiegti ir tinka labiausiai taurės tipų rinkoje, be susidūrimo ar žalą.Pagalvėle kempinės padas apsaugo nuo įbrėžimų ant buteliuko kūną, o pildymo bazės įskilimų.Atnaujinkite savo vairavimo patirtį su šiuo praktinių puodelio laikiklis.

Specifikacija: 1. Dydis: apie 185*100mm/7.28 x 3.93 colių

2. Medžiaga: ABS

3. Ištraukiamas dugnas dydis: 6.5-10cm/2.55-3.93 colių

Pakavimo Sąrašas: Automobilių Puodelio Laikiklis*1pcs

Pastaba:

1. Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Elemento Tipas: Gėrimų Laikikliai
  • Modelio Pavadinimas: Automobilių Puodelio Laikiklis
  • Specialios Funkcijos: Lengvas montavimas automobilių gėrimų laikiklis
  • Elemento Aukštis: 12cm
  • Prekės Svoris: 400g
  • Medžiagos Tipas: Abs
  • Elemento Plotis: 12cm
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Ilgio: 20cm

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar