Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Galinio vaizdo Veidrodis, Telefono Laikiklis Automobilyje Mount Telefono Ir GPS Laikiklis, Universalus Sukasi Aukščio Bagažo Auto Telefono Turėtojas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€11.04 €5.52
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k495021

Savybės:

1. Tvirtas įrašą rankos, galinio vaizdo Veidrodėliai Telefono Turėtojas gali grip savo telefonus tvirtai išvengti lašinamojo.

2. 360° galinio vaizdo Veidrodis Telefono Savininkas gali reguliuoti kampas ir yra pylimas su galinio vaizdo veidrodis be blokavimo žvilgsnio linijos.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Galinio Vaizdo Veidrodis Telefono Turėtojas

Medžiaga: ABS+Silikono

Taikoma mobiliojo telefono dydis: 3.5-7.2

Produkto spalva: juoda, raudona

Produkto svoris: 145g

Produktų sąrašas:

1* Galinio Vaizdo Veidrodis Telefono Turėtojas

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Nereikia Mažesnis Galvos】galinio vaizdo Veidrodis, Telefono Laikiklis, su teleskopine svirtimi dizainas, leidžia pažvelgti į telefoną be žiūri, paleisti savo rankas, išlaikyti jūsų vizija ant kelių, ir vairuoti saugiau.

2.【360 Sukasi Dizaino】Veidrodis Telefono Turėtojas Automobilių priima 360 laipsnių kampu pasukti dizainas, kuris yra patogus jums reguliuoti, kad jūs geras vaizdas blokavimo be jūsų akyse.

3.【Išlaikyti Telefoną Stabiliai】, Ar automobilį vairuoja aukštoje vietoje, arba vyksta per ausele, Galinio vaizdo Veidrodėliai Telefono Mount surengs savo telefono tvirtai vietoje ir saugoti jūsų telefoną nuo iškritimo.

4.【Lengvas Montavimas】Priimti vizuoti tipo dizainas, mobiliųjų Telefonų Turėtojas, Automobilis yra patogus jums įdiegti.Tiesiog nusukti varžtą įdiegti/pašalinti, labai patogu.

5.【Masto Programos】galinio vaizdo Veidrodis, Telefono Laikiklis Automobilyje yra suderinamas su 3.5" 7,2" telefonai.Jis tinka automobilio galinio vaizdo veidrodėliai, automobilių pagalvės, virtuvės, valgomojo kambariai, miegamieji, internete klasių mokiniams ir kt.

  • Medžiaga: ABS+Silikono
  • Spalvos Pavadinimas: Juoda
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar