Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Šiluminės Izoliacijos Kilimėlis Garso Korektūros atspari Ugniai Slopinimo Mat Daugiausia Naudojamas Automobilio Variklio Gaubtu Duris Sunkvežimių VISUREIGIS Automobilis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€11.23 €5.62
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k494808

Kulka Taškų:

1.Puiki garso izoliacija: Pagamintas iš aukštos kokybės butilo gumos medžiagos, tai šiluminės izoliacijos kilimėlis gali efektyviai sumažinti triukšmą savo automobilį ir išvengti drėgmės ir triukšmo, kurį sukelia lietus, ar sniegas.Plius, jis yra liepsną už papildomą saugą.

2.Plačiai naudojamas: Tai garso deadening putų kilimėlis gali būti naudojamas jūsų automobilio variklis, durų, arba ant stogo.Ji taip pat gali apsaugoti jūsų automobilį nuo karščio ir ugnies žala.Šis kilimėlis yra plačiai naudojami Džipai, sunkvežimiai, auto gaubtai, namų stogų, ir daugiau.

3.Praktinių patogiai, šilumos skydas: Tai automobilių garso korektūros kilimėlis yra funkcionali ir veiksminga izoliuoti šilumą ir sumažinti triukšmą, todėl jūsų vairavimo patirtis dar patogus ir malonus.

4.Paprastas valdymas: Mūsų šiluminės izoliacijos kilimėlis yra sukurta jūsų patogumui.Jums nereikia jokių papildomų įrankių, jį įdiegti.Tiesiog žievelės ir naudoti.Ji veiksmingai mažinti šilumos jūsų stogo ir padaryti savo namuose daugiau patogūs.

5.Cuttable Dizainas: Jūs galite lengvai sumažinti šiluminės izoliacijos mat pagal jūsų poreikius, nesvarbu, ar norite, siekiant padengti automobilio variklio, išmetimo vamzdis, ar užkarda.Šis būdas, jūs galite pasiekti savo įvairių reikalavimų dėl garso deadening ir šilumos apsaugos.

Aprašymas :

1.Šilumos Skydas Automobilių Kilimėlis yra liepsną ir veiksmingą stogo šilumos izoliacija motina, kad gali būti sumažintas pagal jūsų poreikius.

2. Jis yra plačiai naudojamas automobilių, sunkvežimių, RVs, autobusų ir kitų transporto priemonių.Jis sumažina temperatūrą, transporto priemonės viduje ir apsaugo saloną nuo saulės daromos žalos.Ji yra lengva įdiegti ir pašalinti su lipnia juosta.

Techniniai duomenys: 1.Medžiaga: Guma

2.Pavadinimas: Garso izoliacija ir atsparumas vandeniui padas

3.Dydis: kaip parodyta pic

Pakavimo Sąrašas: 1pc* Garso deadening putų kilimėlis

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: PVC
  • Tipas: Garso Izoliacijos Juosta
  • Krova: Patalpų Sienos

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar