Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Bobblehead Prietaisų Skydelio Aukštos Emuliacija Bobblehead Šuo Tarnyba Cab Priedai Mielas Animacinių Filmų Transporto Priemonės Salono Prietaisų Skydelio Apdaila

    (1.00) 5.00
(0 Atsiliepimai)

€4.74 €3.31
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k465081

1pc Automobilio Salono Pakabukas Purtant Galvą šunelis Formos Dervos Puošyba, Sūpynės, Šunų Animacinių filmų Lėlės Kawaii Mielas Automobilių Apdailos Funkcijos: 1. Šuns galva, ir kūnas yra susiję aukštos kietumas pavasarį.Automobilių virpesius, galva nuolat supasi.

2. Pakuotėje yra įrengta su stipria dvipuse lipnia, kuris yra naudojamas pastos ant viršelio automobilio, siekiant išvengti slydimo, kai automobilis veikia.

3. Jis yra labai ryškus mielas formos, ir natūralių plaukų, suteikia džiaugsmingą nuotaiką.

4. Ekologiška derva medžiaga yra sveika ir bekvapis, su aukšta temperatūra, atsparus smūgiams, kuris yra ranka-dažytos, nėra lengva išnyks ir tinka ilgalaikiam naudojimui.Parametrai(apytiksl.):Medžiaga: Derva

Pakuotės dydis: 11*6.5*7/ 4.33* 2.55* 2.75 į

Gaminio dydis: 9.5*6/ 3.74* 2.36 į

Produkto svoris: 150 g

Stilius: , Shiba Inu, Welsh Corgi, Prancūzų Buldogas, Pomeranijos

Tai reiškia, ištikimas, nuoširdus, protingas, sveikas

Taikoma kartų: automobilyje ar namie biuras, ar kaip dovanos

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Gamtos ir Nekilnojamojo】Bobbleheads Automobilio prietaisų Skydelio atneša jums malonią nuotaiką.Mielas formą ir gamtos ir nekilnojamojo plaukų, šuns galvą ir kūną yra prijungtas labai atsparių tempimui spyruokles, ir galvos išlaiko sukimo su vibracijos automobilio.

2.【Lengva Valdyti】Su tvirta dvipuse lipnia pakuotėje, jums gali klijuoti Automobilio Bobblehead dėl automobilių padengti, siekiant užkirsti kelią papuošalai iš slydimo, kai automobilį vairuoja.

3.【Geros Kokybės Medžiagos】Tai ranka-dažytos, nebus išnyks lengvai ir trunka ilgai.Prietaisų Skydelyje Bobbleheads yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų derva, kuri yra be jokių ypatingų kvapo ir yra atsparūs aukštoms temperatūroms.

4.【Kelias Programas】galite naudoti Automobilių Bobblehead prietaisų Skydelio plačiai.Ji tinka apdailos automobilių salonuose, namai, kambariai, biurams, ir t.t.

5.【Gera Dovana Pasirinkimas】gera dovanų pasirinkimas.Prietaisų Skydelyje Bobble yra mielas ir įdomus.Jis tinka jūsų artimuosius, partneriams ir draugams, Kalėdų, Valentino Diena, gimtadieniai ir kitos šventės.

  • Prekės Svoris: 150g
  • Pagrindinė Medžiaga: Derva
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar