Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Pagalvėlės Puodelio Laikiklis Automobilio Sėdynės Atlošo Organizatorius Automobilių Gėrimo Laikiklis Automobilių Interjero Aksesuarų Automobilių Organizatorius Backseat Užkandis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€27.39 €13.69
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k470675

Aprašymas:

Automobilių Pagalvėlės Puodelio Laikiklis yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiaga, kuri yra patvari ir stabili, tinka ilgai naudoti.

1. Dvigubos puodelio laikiklis.

2. Patogus įdiegti.

3. Tinka dauguma standartinių 17oz arba 18oz vandens butelių.

4. Platus suderinamumas.

5. Lengva valyti.

Savybės:

Pavadinimas: Automobilių Pagalvėlės Puodelio Laikiklis

Medžiaga: ABS

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo sąrašas:

1 x Automobilio galinių sėdynių Taurės Holde

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Naudinga BackseatCup Turėtojas: Su dvigubos puodelio laikiklis, Automobilio galinės Sėdynės Organizatorius yra nuostabus išlaikyti jūsų automobilio organizuoja ir maloni važiuoti, geriau naudoti kiekvieną erdvę.

2.Kokybės ABS Medžiagos: Automobilių Puodelio Laikiklis idealiai tinka ausies keleivius, valgyti, žiūrėti filmus ir žaisti žaidimus.Jis yra patvarus kokybės ABS medžiagos, ir tinka ilgalaikiam naudojimui.

3.Paprastas Montavimas ir Reguliavimas: nėra reikia pašalinti automobilio pagalvėlės diegiant Taurės Savininkas už Automobilį.Ji gali būti įdiegta per kelias sekundes, kurias specialiai pavasario įrašą, kuris gali būti montuojami horizontaliai arba vertikaliai.

4.Platus Suderinamumas: Backseat Puodelio Laikiklis gali būti lengvai įrengti automobiliuose su nuimamas patiesalas, tinka golfo vežimėliai, motociklai, kateriai, sunkvežimių ir automobilių cupholders.

5.Platus Pritaikymas: Automobilių Sėdynės Puodelio Laikiklis gali būti naudojamas kaip vakarienė dėklas, coffer turėtojas, ir mobiliojo telefono laikiklį.Jis tinka dauguma standartinių 17oz arba 18oz vandens butelių.

  • Medžiaga: Abs
  • Spalvos Pavadinimas: Juoda
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar