Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

NAUJAS Kabinti Automobilių Šiukšliadėžės Transporto priemonės, Šiukšlių, Dulkių Atveju, Sulankstomas Universalus Krėslų talpinimo Auto Interjero Reikmenys, Automobilių

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€15.65 €7.82
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k460800

Techniniai duomenys:

Tipas: Automobilių Šiukšliadėžės

Dydis(L*W):18.5X15.5X7

Medžiaga: PU oda

Spalva: juoda

Jūs gausite:

1pcs*Automobilių Šiukšliadėžės+1pcs* Dvigubas kablys

Apie gaminį:

1.Laikykite savo automobilį švarų - Šis automobilis šiukšliadėžės turi didelės talpos vandeniui interjeras, nuotėkio įrodymas, šiukšliadėžės gali išlaikyti savo transporto priemonės gera, organizuota ir be šiukšlių.

2.Sandarus: Jums nereikės nerimauti apie tai kavos ir maisto produktų išsiliejimas ant savo automobilio interjero.Šiukšliadėžės gali būti naudojamas iškelties savo vyniojamąjį popierių, audinius ir nepageidaujamų šiukšlių, bet taip pat galite išsiliejimas jūsų papildomų kavos, sulčių, vandens ir pan.

3.Aukštos Kokybės: Pagaminti su aukštos kokybės patvarus PU medžiagos ir nepralaidi vandeniui atsparus vandeniui dizainas, jis gali būti maksimalus stiprumas, patvarumas ir ilgaamžiškumas.

4.Daugkartinio naudojimo: Šiukšlių Krepšys yra ne tik šiukšlių maišą, bet taip pat gali naudoti kaip saugojimo krepšys, kas nors norite įdėti viduje.

5.Erdvės taupymo: Mūsų šiukšlių maišas būna plonas dizainas, kuriame yra pakankamai mažas, kad tilptų atgal sėdynės.Aptakus ir ne atimti kojų erdvėje.Ačiū, sulankstomas, naudojant šią šiukšlių yra labai lengva ir sutaupyti daug vietos

  • Medžiagos Tipas: Cortices
  • Tipas: Sėdynės Siauras Laikymo Dėžutė / Maišelis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar