Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Dėklas Valgyti 360 Laipsnių Reguliuojamas 360 Laipsnių Reguliuojamas Automobilis, Padėklų Valgyti Daugiafunkcinė Puodelio Laikiklis Dėklas Automobilį

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€370.74 €185.37
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k474278

Aprašymas:

360 Laipsnių Reguliuojamas Automobilis, Padėklų Valgymas yra labai naudinga, kai jūs vairuojate.Jūs turite tinkamą vietą savo maisto ir taurės.Jis yra saugus už jus per kelionę.

1. Specialaus dizaino, lengva naudoti.

2. Su daugybe funkcijų, atitinka skirtingus poreikius.

3. Didžiosios medžiagos, patvarus ir stabilus.

Produkto parametrai:

Padėklo plotis: 21CM/8.3 į

Padėklo ilgis: (siauriausia ištraukiama punktas): 17-24CM/6.7-9.5 į

Vieno produkto bruto svoris: Apie 1.04 KG/35.2 oz

Taikytinos modeliai: Universalus

Produkto spalva: juoda

Pakavimo sąrašas:

1*Automobilių dėklas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Neįprastas Dizainas: Su naudinga, pasukama ranka, Puodelio Laikiklis Išsiplėtimo galima reguliuoti į geriausią poziciją.Jis gali būti naudojamas jūsų ir keleivių, tuo pačiu metu.

2.Kokybės Medžiaga: Šio Puodelio Laikiklis Dėklas Automobilis yra tvirtas ir patvarus kokybės medžiagos.Jis tinka populiariausių markių ir dydžių buteliukų/puodeliai (2.5"-3.8" skersmens).

3.Stiprus Pareigos: Automobilio Puodelio Laikiklis Dėklas puikiai tinka laikyti maisto, užkandžiai, raktus, mobilieji telefonai, vandens akinius, ir kiti daiktai.Jis gali būti lengvai įdiegtas.

4.Suderinamas Automobilinis Dėklas: Didelio aukščio bazės posūkiais plėsti bazę, kad tilptų jūsų cupholder ir tinka beveik bet kokio dydžio cupholder į bet kokį automobilį, kurio skersmuo 2,4 cm/6.0 cm, skersmuo 3,7 cm/9.4 cm.

5.Puiki Dovana: automobilio Puodelio Laikiklį Expender ateina su praktine funkcija ir elegantiškas stilius, kurie yra puiki dovana draugams, tėvams, motinoms, ir mokytojai.

  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: BMK
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Tipas: Gėrimų Laikikliai

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar