Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Galinio Vaizdo Veidrodis, Telefono Laikiklis, Automobilinis Telefono Laikiklis, Mount Universalus 270 Laipsnių Pasukti Automobilio Galinio Vaizdo Veidrodis, Reguliuojamas Telefono Turėtojas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€11.22 €5.61
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k437511

Aprašymas:

Galinio vaizdo Veidrodis, Telefono Laikiklis, yra vaizdo priekį, super stabili, super praktiškas, tinka visų rūšių automobilių galinio vaizdo veidrodėliai, 270 laipsnių sukimosi, reguliuojamas strypo ilgis gali būti ilgas arba trumpas, lengva pasirinkti ir vieta, priimti ir įdėti, ne lankas savo galva, nereikia prisimerkti, nereikia purtyti arba purtyti, live transliacijos, fiksuoti gražių akimirkų kelionę.

Specifikacija:

【, Kaip naudoti】: galinio vaizdo veidrodėlis

【Medžiagos】: ABS, kempinė

[Taikoma scene]: automobilis

【Produkto Savybės】: patogu reguliuoti vaizdo kampo, ir tai yra patogu, greita, išardymo ir montavimas.

[Taikymo sritis]: mobilusis telefonas

【Produkto spalva】: juoda

【Gaminio dydis】: apie 185*120*75mm/7.28*4.72*2.95 cm

【Produkto svoris】: apie 134g

Pakavimo Sąrašas:

Galinio vaizdo Veidrodis Telefono Laikiklis * 1pcs

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Kitu Kampu Pasirinkimas: Yra reguliuojamas rankos dizainas.Mūsų galinio vaizdo Veidrodis Telefono Laikiklį galima pasukti skirtingais laipsniais, siekiant patenkinti poreikius įvairių perspektyvų.

2.Aukštos Kokybės Medžiaga: Šio Automobilio galinio vaizdo Veidrodis Telefono stovas yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos.Tvirtas, nėra lengva subraižyti ir pertrauka.Patvarus ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

3.Lengva Valdyti: Tai Galinio vaizdo Veidrodėlis Telefono Laikiklį, Pritvirtinkite netrukdys žvilgsnio linijos ir įtakos vairavimo saugumui.Lengvas diegimas ir šalinimas.Užrakinti arba išleisti savo telefoną su viena ranka, ir sutaupyti laiko ir pastangų.

4.Jums Patogią: galinio vaizdo Veidrodis Telefono Turėtojas gali pateikti jums patogiau ir saugiau vartotojo patirtis, nes tai yra laisvai reguliuojamas ir jums nereikia žiūri navigacijos.Jūs galite pridėti jį prie savo automobilio galinio vaizdo veidrodėlio taip, jūsų akys yra visada kelyje.

5.Platus Naudoti: Telefono Laikiklis, galinio vaizdo Veidrodėlio Tvirtinimą gali būti naudojama jums naršyti, žiūrėti vaizdo įrašus, atlikti vaizdo skambučius, live stream, filmuoti, įrašyti vairavimo įrašus, ir dar daugiau, o jūs dėl co-pilotas.Be to, jis gali būti naudojamas ant visų mobiliųjų telefonų ir visus modelius.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar