Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Telefonas Tvirtinimas Automobilinis Universalus Prietaisų Skydelį, Navigacijos Laikiklis Laikiklis Ne Slydimo Reguliuojamas 360 Pasukti Telefono Stovas Transporto Priemonės

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€59.18 €29.59
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k367156

Kulka Taškų:

1. 360 Sukimas: Jūs Galite Įdėti Savo Telefoną Horizontaliai Arba Vertalth Ant šio Kalno, DĖKA 360 ° Pasukti Dizainas.WETHER NORITE TOUUUS E Telefoną, Navigacijos, MUZIKĄ AR SKAMBUČIUS, Galite Pakoreguoti Kampas, kad Atitiktų Jūsų Poreikius

2. Stabilus Svorio Struktūra: Šis telefonas tvirtinimas automobilis yra stabilus svorio struktūrą, kad spaustuvai telefono tvirtai ir nebijo smūgių.Su neslidžiais silikono padas apsaugo telefoną stabilus ir apsaugo nuo įbrėžimų.Jis gali tvirtai laikykite savo telefoną.

3. Transformuojamas Dizainas: Šį telefoną prijungti automobilių yra paprasta naudoti ir turi unikalią pelės forma.Kai nenaudojamas, jį galima konvertuoti atgal į pelės forma, siekiant sutaupyti vietos.Tiesiog paspauskite mygtuką ir jis bus transformuoti antra.

4. Aukštos kokybės Medžiaga: telefonas mount automobilių yra pagaminti iš aukštos kokybės ABS medžiagos, kuris yra tvirtas, patvarus, dilimui, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

5. Stiprus Adsorbcijos: Šis telefonas tvirtinimas automobilis Turi siurbtuką Dizaino, kad gali būti lengvai montuojamas prietaisų skydelyje ir suteikia tvirtą sugėrimo jėga priimančiosios jūsų telefono dangtelį.

Aprašymas:

E nepaliekant JOKIŲ ŽYMIŲ.Pagerinti savo vairavimo patirtimi su mūsų pasukti telefono turėtojas ir tvirtas, apkabos, jis saugiai turi telefoną, o paspauskite mygtuką paverčia jį per kelias sekundes.Montuojamas prietaisų skydelyje, kad būtų lengva pasiekti, mėgautis saugiai ir patogiai naudoti savo telefoną, o ant kelių.

Specifikacija:

1. Produkto Pavadinimas : Telefono tvirtinimas Automobilyje 2. Medžiaga: ABS

3. Spalva: Juoda

4. Gaminio dydis: 11.7*6.5*2.5 CM; po išsiskleidimas 10.5*7.5*6.5 CM

5. Montavimo būdas: yra dvipusės juostos apačioje, ašara jį išjungti ir klijuoti ant prietaisų skydelio

6. Savybės: 360 laipsnių sukimosi, pastovi siurbimo taurės , paprastas ir patogus montavimas

Produktų Sąrašas: 1* Telefono tvirtinimas Automobilyje

Pastabos:

1. Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

  • Medžiaga: Abs
  • Spalvos Pavadinimas: Juoda
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar