Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

CRLCRT Automobilio bagažo skyriaus Kilimėlis Kia Rio 2007-2012 M. 2013 M. 2014 m. 2015 m. 2016 M. 2017 m. 2018 m Užsakymą

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€365.42 €237.52
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k420820

Apie šį produktą

Suderinamumas: Tai yra komplektas, kuris gali padengti visą krovinius savo transporto priemonės.Pritaikytas krovinių kilimėlis pavadinimas Automobilio modelį.Kokybė ir medžiagos, vaizdas yra tiksliai pateikti.

Apimtis: Mes lazerinio skenavimo visą kamieno srities transporto priemonės, todėl, apimantis maksimalų galimą naudingasis plotas.Liemens srityje, už galinių sėdynių, ir ant abiejų pusių, yra visiškai padengta.Į įrankinis pamušalas pritvirtinamas "Velcro".Pakankamai Kablys ir kilpa užtrauktuku į paketą.

Išvaizda: CRLCRT sukuria prabangus interjeras jūsų automobilį.Medžiaga yra trijų sluoksnių struktūros, kurių viršutinis sluoksnis yra XPE, teikti patvarumo ir tekstūrų derinimas, vidurinis sluoksnis yra EVA, teikiančios ilgalaikės vertikalios konstrukcijos, ir apatinis sluoksnis yra medžiaga, apimantis transporto priemonės kilimas.

Tikslas: CRLCRT yra all-weather automobilių krovinių motina.Nieko jūs galite įdėti į savo automobilį, krovinį, nesirūpindami apie žalą ar purvo.Patvaresni nei savo vaizduotę.

Pagrindiniai privalumai: Taupo laiką ir pinigus, pakavimo kamieno.Padeda išlaikyti vertę jūsų mylimasis važiuoti.Išvaizdą iš transporto priemonės vidaus.Tinka šeimoms su vaikais ir naminiais gyvūnais.Nereikia judėti, pavyzdžiui, "General Motors" krovinių trinkelėmis.Jokie įrankiai yra reikalingi, montavimas ir išardymas.Mūsų klientų aptarnavimo komanda yra visada pasirengę jums padėti. 100% laimės garantija.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Juoda raudona linija: Black line smėlio spalvos
  • Ruda: kavos
  • Individualų automobilio bagažo skyriaus kilimėlis: Apsaugoti bagažo skyriaus kilimėlis automobilio
  • Užpildymo Medžiaga: Sintetinio pluošto
  • Medžiagos Tipas: Pu
  • Prekės Pavadinimas: CRLCRT pagalvėlės

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar