Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Dekoro, Žaislų, Ornamentas, Interjero Detalių Pakeitimo Derva Transporto priemonės 1 VNT 1.78*1.57*3.54 į 1PCS 3D Priedai Patvarus

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€60.76 €36.46
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k455438

Savybės:

Įtempių žaislas: gyvūnų užpakalis žaislas yra nuostabi minkštas ir super gera neliesti jausmas, tarsi želė žaislas.Ji padeda sumažinti nerimą ir daugiau dėmesio, smulkūs žaislai vaikams, puikiai žaislai, sumažinti stresą ir padidinti kraujo apytaką rankas.

Aukščiausios kokybės medžiagos: žaislas pagamintas iš aplinkos kokybės dervos, tai saugus, netoksiškas vaikams ir suaugusiems žaisti.

Platus programas: užpakalis ornamentas yra erfect dekoracija jūsų automobilio, namo, miegamasis, gyvenamasis kambarys ir t. t., pridėti gyvybingumo monotoniškas erdvės, ir pridedant naujas idėjas į gyvenimą.Lengva įdiegti per dvipuse lipnia juosta.

Puikią dovaną: šio gyvūno užpakalis ornamentu ne tik geros apdailos, menas, bet taip pat puiki dovana Naujųjų Metų, gimtadienio, vestuvių, mėgėjams, šeimai, draugams, etc.

Specifikacija:

Būklė:nauja

Medžiaga:Derva

Spalva:A,B,C,D

Dydis:Apie 4.5x4x9cm/1.78x1.57x3.54inch

Pakuotė:

1x3D Automobilio Prietaisų skydelis

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

  • Pagrindinė Medžiaga: Derva
  • Prekės Pavadinimas: NIGHTKIST
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar