Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Randų Šalinimo Kremas Sumažinti Randų Gydymo Grietinėlės Randas Dingo Kremas Su Augalų Ekstraktai Ir Aliejai Odos Remonto Veido Ir Kūno

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€7.75
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k36694

Aprašymas:

Randų Šalinimo Kremas su augalų ekstraktus ir aliejus yra lengvas ir veiksmingas, padeda sumažinti naujų ir senų randų ir žymių, kaip acnes ženklų, naujo ženklų, nudegimų ir kitų traumų randus.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Randų Šalinimo Kremas

Grynasis Kiekis: 30ml

Kaip naudoti: Paimkite reikiamą kiekį ir taikyti jį tolygiai į norimą sritį, švelniai masažuokite, kol įsigeria.Du kartus per dieną, ryte ir vakare, naudoti. 2-3 mėnesius naujų randų ir 3-6 mėnesių senus.

Atsargumo priemonės: Skirta jautriai odai, pabandykite į vidų ranką prieš naudojimą

Pakavimo Sąrašas:

1* Randų Mažinimas Kremas

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Naudinga Randas Valiklis: augalų ekstraktų Randų Šalinimo Kremas sujungia gerai su aliejumi, todėl jums labai padėti atkurti pažeistą odą ir randus.

2.Saugi ir nekenksminga: Randas Dingo Kremas, kuriame gausu simondsijų aliejaus bus atjauninti jūsų odą jauną išvaizdą ir sukelia ne sudirginti odą.

3.Odos Elastingumą Enhancement: Randas Sumažinti Kremas padės atstatyti geismas randuotas odos per odos stiprinimo ir odos elastingumo gerinimas.

4.Visiems Odos Tipams Tinka: Randų Gydymas, Kremas giliai įsiskverbia į odą, pagreitinti medžiagų apykaitą sumažinti randų matomumą, tinka visų tipų odai.

5.Plataus Taikymo: Randas Valiklis yra intensyvus sprendimas įvairius randus, pavyzdžiui, chirurginių randų, strijų, C-section randus, randus nuo nudegimų ir gabalai ir kt.

  • Prekės Pavadinimas: LANBENA
  • Funkcija: Pigmentacija Korektorius
  • Lytis: Moteris
  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: ruožas ženklas valiklis

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar