Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Elektros Ear Cleaner, Dulkių Ausų Vaško Purvo Valiklis, Skystis Neskausmingas Earpick Ausų Valymo Priemonės Saugos Produktai - Balta

    (4) 2
(4 Atsiliepimai)

€24.59 €19.66
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k43231

Minkštas,patogus ir saugus elastinga medžiaga, jokios žalos ausies būgnelis, apsaugoti savo ausis, saugus ir patikimas

Greitai adsorbcijos purvo ausies viduje, ir įkvėpimo purvo į purvą kolegija, lengva pašalinti ausų vaško, veiksmingai valyti ausis

Pateikti du minkštas vadovai, lengva valyti, nerimauti-nemokamai endoprotezai

Kompaktiškas ir paprastas naudoti, turi turėti produktai kelionės ar buityje

Tinka tiek vaikams, tiek suaugusiems

Specifikacija:

Medžiaga:Plastikas

Spalva:Balta

Dydis: Aprrox.11.5 X 5,5 X 3cm/4.5 x 2.2 x 1.2 colių

Maitinimo Šaltinis: Baterija 1 x AAA tipo Baterijos ( neįtraukta)

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Ear cleaner

2 vnt Pakeitimo vadovai

Teptukas 1 Vnt

Pastaba:

Instrukcijos:

Įjunkite įrenginį, po to, kai išgirsite garsą, tekinimo, lėtai įdėti jį į ausis horizontaliai su siurbimo galvutė derinant su ausys Option2:

Aprašymas:

Tradicinis ausų valikliai, ausies, liežuvio laikikliai ir medvilnės ausies tamponai gali būti pavojinga naudoti, norėdami pašalinti vaško.Stumti per toli, ir kiti vaškas gali sukelti skausmą, arba stumti vaškas giliau į ausį.Todėl rekomenduojame šį ear cleaner tamponu, kuris yra saugesnis nei kiti tamponai.

1.Spiralės Tipo Ausų Valiklis: Spiralės dizainas, tinka prie ausies, profesionaliai pašalinti ausų vaško, pasukti rankena, greitai sugeria purvą iš ausies viduje.Stipresnis švara ir patogiau.

2.Aukštos Kokybės Medžiagos: Pagamintas iš dervos ir silikono dervos, naudodami išskirtinį meistriškumą, pakeisti visi vadovai yra minkštas ir lankstus

3.Minkštos Ausų Vaško Valiklis: Suprojektuoti su 1inch minkštas varžto galvutės dizainas elastingos medžiagos, pakankamai ilgai, kad pašalinti ausų vaško, apsaugoti ausis, nepažeidus ausies būgnelis, saugiau ir efektyviau nei kitų medvilnės tamponai.

4.Lengva Naudoti ir Valyti: Tiesiog pasukti lanksti rankena ir minkštos, lanksčios patarimas su spiraliniai grioveliai lengvai šalina ausų sierą.Po naudojate ausų vaško šalinimo įrankis, jūs galite lengvai juos nuvalyti su vandeniu.Jei norite pakeisti ją nauja vadovai, paspauskite ant abiejų pusių patarimas ir stumti į priekį, jis bus išleistas.

5.All-In-One Pack: ausies vaško šalinimo įrankį, kuris ateina su 16 pakeitimas ausų valiklį, Patarimai, tinkantys įvairaus amžiaus žmonėms.Jūs galite jį naudoti pakaitomis ar savo šeimai.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Ear Cleaner

Patarimai Kiekis: 16 Patarimai /Set

Tipas: Ausų Šalinimo Įrankis

Medžiaga: ABS+ Silikono

Dydis: 10.5 cm

Spalva: Juoda & Balta

Komplektą Sudaro:

1 x Ausies Tamponu Rankena

16 x Patarimai

Žymos: Saugos Produktus.

  • Modelio Numeris: .
  • Prekės Pavadinimas: HANRIVER
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
image

Vartotojas

5
2023-09-04

“Jei kažkas dirba”

image

Vartotojas

1
2023-07-13

“Neveikia”

image

Vartotojas

1
2023-07-13

“Absoliutus šiukšlių, neveikia ir tikrai nėra taip, kaip aprašyta. Produktas yra prastai pagaminti ir pinigų švaistymas. Nereikia pirkti ”

image

Vartotojas

1
2023-07-08

“Nepirkite bus išsiųsti jį iš skaldytų ir kai jūs skundžiatės ir leiskite jiems žinoti, kad ten bus grąžinamoji išmoka arba nieko!”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar