Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Vaško Pasta Automobilio Įbrėžimams Remonto Vaškas Hidrofobinės Viršutinį Sluoksnį Lenkijos Gamtinių Greitai Kailis Automobilių Vaškas Lenkijos Purškimo Valymo Reikmenys

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€16.59 €8.29
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k449071

Apsaugoti savo automobilį mūsų lengvas, keramikos, vaško.Mūsų formulė pašalina krūvio jonų ir apsaugo dažus nuo dilimo ir įbrėžimų.Hermetiška danga užtikrina apsauginį sluoksnį, savo transporto priemonės.Puiki dovana bet automobilių entuziastai!

Savybės:

Produkto pavadinimas: Automobilių Vaško Pasta

Sezonas: keturi metų laikai

Neto masė: 200g

Būsena: Pasta

Specifikacijos: bendrosios paskirties, juoda specialūs, balti ypatingo, raudona specialiųjų

Pareigos: Veiksmingai šviesina, remonto ir apsaugoti automobilių dažai

Produktų Sąrašą

Automobilių Vaškas Pastos*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aukštos kokybės medžiagos: Pagaminta, su aukštos kokybės medžiagų, mūsų automobilių vaško pasta pasižymi stipriu adsorbcijos už veiksmingą apsaugą nuo dulkių, vandens, ir dėmes.Jos natūralių ingredientų ir aukštos molekulinės polimero padidinti kietumas ir spalvų sodrumas, išvengiant statinio elektros krūvio didėjimas, pailginti gyvenimą, jūsų automobilio dažų darbas.

2.Neutralizuoti imamas jonai: Mūsų automobilių vaško pasta apsaugo aplinką neutralizuojant krūvio jonų ant paviršiaus, padidinti dažų atspindys ir blizgesio.Ji taip pat apsaugoti nuo UV spindulių, teršalų, kurie kenkia paviršių.

3.Lygesnė ir glossier dažai: Patirties, sklandžiau ir glossier dažų paviršiaus su mūsų automobilių vaško pasta specialiai suformuluoti šį sezoną.Sumažinti atsparumą ir išvengti įbrėžimų už šventinę važiuoti!

4.Puiki Dovana: Nustebinkite savo artimuosius su mūsų automobilių vaško pasta!Idealiai tinka progomis, pavyzdžiui Padėkos, Kalėdos, ir gimtadieniai, ji sudaro apsauginį sluoksnį ant paviršiaus, o jūsų automobilis spindi kaip naujas.

5.Geresnė Apsauga: Crystal Vaškas, Plombos Jūsų Automobilį.Po to, naudojant crystal vaškas, jūsų automobilis turės užklijuotame danga, kuri veikia kaip nematoma danga.Jis izoliuos įvairių erozija ir apsaugoti jūsų automobilį visais laikais.

  • Prekės Skersmuo: 0.00inch
  • Elemento Tipas: Dažų Apsauginė Folija
  • Prekės Svoris: 200g
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Pavadinimas: Automobilių Vaško Pasta
  • Elemento Aukštis: 10cm
  • Elemento Ilgio: 5cm
  • Prekės Pavadinimas: vvcesidot
  • Elemento Plotis: 10cm
  • Prekės Tomas: Padengtą kristalų

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar