Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Putų Siurblys Purkštuvą, Purkštuvo Cannister Slėgio Plovimo Belaidžius Putų Purkštuvas Savarankiška, Plovimo Putos, Ginklus, Automobilių Plovimas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€25.57 €12.78
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k334970

Aprašymas:

Specifikacija:

Produkto: Putų Purkštuvas

Medžiaga: plastikas

Dydis: 2L: 31*12cm/12.20*4.72 į

2.5 L: 33*12.3 cm/12.99*4.84 į

Pakavimo Sąrašas:

Putų Purkštuvas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Nėra Slėgio Plovimo Reikia: puikus vandens slėgio ranka siurblio purkštuvas turi daug spaudimą, kuris gali padėti purškimo smulkiu purkštuvu arba putos lengvai ir rankiniu būdu.

2.Patogu Naudoti: Putų Siurblys Purkštuvas yra labai paprasta naudoti, tiesiog mišinį šiltu vandeniu ir plovikliu teisinga santykis sukurti trumpąją putų patogiai.

3.Dėvėjimuisi atsparios ir Drop-atsparus: medžiaga, iš laistytuvo yra geriausias PP medžiaga, kuri yra dilimui ir drop-atsparios, nėra lengva būti pažeista, ir gali būti pakartotinai daug kartų.

4.Puikiai tinka Automobilių Plovyklos: Mirkymas jūsų ride daug putų įsitikinkite, kad visi nešvarumai, klaidas, nešvarumus, sap, dulkių ir kitų teršalų kelyje yra laisvesnė prieš bandydami juos nuvalykite.Profesionalūs priedai ir reikmenys, skirti automobilių entuziastai.

5.Plačiai Naudojamas: Su įvairias programas, tai Belaidžius Putų Purkštuvas yra pakankamai lanksti, kad tiktų bet kokio tipo automobilio cleaner arba slėgio plovimo muilu.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Talpa: 10L

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar