Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Didelis Mankštos Kilimėlis 6` x 4` 10mm Storio NBR Tempimo, Jogos, Pilates Treniruotės Namų treniruoklių Salė Juoda

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€1 111.00 €499.95
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k29829

didelis mankštos kilimėliai yra esminiai įrankiai jūsų patalpų treniruotės.Namų sporto salė, garažas, sporto salė, treniruoklių salė, ar kiemo grindų pagrindu naudotis gimnastikos kilimėlis.

Didelės treniruotės kilimėlis 78" Ilgas X 51" Wide, extra large dydis leidžia laisvai tempimas. 10mm storio didelio tankio Nitrilo Butadieno Kaučiuko (NBR), putų kilimėlis, patogus grindų pagrindus.Dėl 0.4 colio storio mankštos kilimėlis suteikia minkšta kelio pagalvėle ir tvirtą paramą.Pateikti jums itin patogu naudotis patirtis.

Didelis jogos kilimėlis populiarus namų treniruotės, Jogos, Pilates, Zumba...Prabanga versija namų treniruotės motina.Bus ideali vieta šeimai su vaikais arba poroms treniruotės kartu.Platus mankštos kilimėlis prieinama 5 spalvas, naudoti ir vidaus ir lauko būklės.Patogiau laikyti ir nešiotis.

Suteikti jai kulka ir pradėti savo malonus treniruotės! 【 ULTRA COMFORT 】Storio putų jogos kilimėlis suteikia išskirtinį treniruotės pagalvėle ir paramą, minkštos tekstūros .Pratęstas dydį tempimas.Super patogus darbo patirtį, dėl didelio storio mankštos kilimėlis! 【 STORIO PUTŲ PAGALVĖLĖS 】10mm storio didelio tankio putų struktūra, "minkštas nusileidimas" ant kilimėlio.Gerai apsaugoti jūsų kelio, palmių, alkūnės ir atgal.Išvengti sąnarių jausmas, kietųjų grindų.Smūgiams sugerti ir gruda izoliuotas. 【 NEMOKAMAI TEMPIMO 】78" (200cm Ilgio) x 51" (130cm Pločio), suteikia jums daug papildomos erdvės laisvai judėti ir maksimali tempimo.Bet ne praleidžia per daug laiko reguliavimas pradėti kelti išvengti kritimo iš kilimėlio. 【 NE SLYDIMO TRENIRUOTĖS 】, Kad NBR kilimėlis anti-slip į rankas ir kojas.Bet gali kai kurių skaidrių didelis judėjimas, fitnesas. 【 NAMŲ NAUDOTIS 】ypač plati ir papildomo storio.Turi turėti kiekviena namų treniruoklių salė / treniruoklių salė.Populiarus už poros fitneso kartu arba užsiimti su vaikais ar net naminius augintinius. 【 VISŲ TIKSLAS PAD 】Tai kur kas daugiau nei jogos kilimėlis, idealiai tinka Abs stiprinimo, tempimo, hatha, karšto joga, partnerių joga, push ups naudotis.Taip pat gali būti kaip bamblys žaisti mat, šokių kilimėliai, akrobatikos motina, šeimos lauko veikla motina "arba" office napping motina. 【 SAUGI MEDŽIAGA,】 surinkti SGS patvirtinta NBR medžiaga, ne PVC, netoksiškas.Nemokamai įdėti patalpų, vaikų mankšta.Išplėstinė putų tech, minkštos, bet tvirtos ! 【 LENGVA PRIEŽIŪRA ir NEŠIOJAMIEJI 】Vandeniui atsparus dizainas, ne vandens sugeria, tiesiog rankšluostį prakaito ar nešvarus, nuvalykite, vandens nuplaukite ir nusausinkite.Ateiti su privalomais dirželis ir akimis atlikti maišelis.Didelis, bet lengvas, patogus vykdyti veiklos lauke.Specifikacija:

1. Medžiaga: Aukšto Tankio putų NBR

2. Spalva: Juoda/Mėlyna/Navy/Violetinė/Iceblue

3. Dydis: 200 x130 x 1.0 CM /78 x 51 x 2/5 Colių

4. Pakuotės Dydis: 52inch x 7inch x 7inch

5. Produkto svoris: 4.1 kg

6. Pakuotės svoris: 4.3 kg

7. Pakuotė: 1 x Jogos Kilimėlis, 1 x Jogos Kilimėlio Maišas, 2 x Elastinga Privalomas Dirželis

Naudojimas ir Priežiūra:

1. Šis kilimėlis bus šiek tiek kvapas, kad išnyks per tam tikrą laiką (mes rekomenduojame jums butas atviru dangumi kelias valandas, kai jūs gaunate naują kilimėlis)

2. Po kiekvienos praktikos, nuvalykite kilimėlis, valykite su drėgnu skudurėliu ir sausu oru iki einamojo ir saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

3. Vietoj kieto pado batus, mes rekomenduojame dėvėti minkštas nukniaukti ar kojinių, siekiant užtikrinti ilgą naudojimo trukmę

4. Laikyti putų kilimėlis atokiau nuo aštrių punktas ir šilumos šaltinis

Ir paslaugos:

skirta dizaino kilimėlis Jogai ir fitneso entuziastas, tuo tarpu priežiūros tvaraus ir funkcionalumą produkto.Mes manome, kad geriau kilimėlis bus padidinti jūsų naudojimosi ir malonumas jūsų gyvenimą, tuo pačiu metu.

Visi produktai priimti grąžinti arba pakeisti nemokamai, jei yra kokių nors kokybės problemų per 30 dienų.Kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus el. Paštu: [email protected].

  • Gamintojas Dalies Numeris: SR-NBR-10MM-BK
  • Kilmės: JAV(Kilmės)
  • Spalva: Juoda
  • Medžiaga: Suede
  • Gamintojas: YUREN
  • Savybės: Ypač plati,, Ekstra Storio 10mm, Itin Patogus

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar