Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

36MP 1080P Medžioklės Kamera, IP66 atspari Vandeniui Laukinės gamtos Kameros Infraraudonųjų spindulių Naktinio Matymo 0.2-0.6 s paleidimo Laikas Sekimo Priežiūra

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€67.24 €28.24
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k49772

36MP 1080P Medžioklės Kamera, IP66 atspari Vandeniui 0.2-0.6 s paleidimo Laikas Parama Datos/laiko, Vandens Augalijai Elnias Skautų Medžioklė

Savybės:

1. Greitas ugnies fotografija: medžioklės kamera gali užfiksuoti trys iš eilės metimai vos per vieną sekundę, užtikrinti, kad jūs niekada nepraleisite akimirkos.

2. Laiko/datos antspaudas: takas fotoaparatas suderinamas laikas ir data vandenženkliai abi nuotraukas ir vaizdo įrašus, kad būtų galima lengvai stebėti ir tvarkyti jūsų filmuotą medžiagą.

3. Aukštos raiškos vaizdo: Su 36 mln pikselių didelės raiškos vaizdo kameros, tai laukinės gamtos kameros gali užfiksuoti krištolo skaidrumo vaizdus ir "full HD" 1080P vaizdo su daug detalių.

4. Naktinio matymo galimybes: Įrengtas su infraraudonųjų spindulių technologija, wildcamera galite užfiksuoti aiškius vaizdus ir vaizdo įrašus net ir esant silpnam apšvietimui ar nakties sąlygas, leidžia jums stebėti laukinių gyvūnų elgesį lengviau.

5. Neperšlampama dizainas: Featuring vandeniui korpusas, žaidimas fotoaparatas yra pastatytas atlaikyti atšiaurių oro sąlygų, todėl galite užfiksuoti filmuotą medžiagą bet kokioje aplinkoje, be baimės sugadinti įrangą.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Modelio Numeris: Takas Fotoaparatas

Pagrindiniai parametrai:

Produkto Pavadinimas: 36 milijonų 1080P HD medžioklės kamera, lauko medžioklės vandeniui naktį infraraudonųjų spindulių gyvūnijos detektorius (PR700)

Pagrindinio korpuso medžiaga: ABS

Gaminio spalva: maskuojanti spalva

Gaminio dydis: apie 145x110x90mm/5.71x4.33x3.54in

Produkto svoris neto: apie 265g

Kiti parametrai:

Nuotraukų dydis: 36MP

Video rezoliucija: 1080P

Galia: 8pcs AA baterijos (vežamos be baterijų)

Pastabos:

1. siunčiami be baterijos ir atminties kortelės;

2. maskuojanti spalva, nes specialusis spalvos, negaliu garantuoti, kad kiekviena iš jų yra tos pačios tekstūros kaip nuotraukoje.

3. objektyvo lipdukai turi anti-scratch lipdukai, nuplėšti perspektyvos gali būti aiškesnė.

4. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Trail Kamera (vežamos be baterijos ir atminties kortelės)

1 set x priedai

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: takas fotoaparatas

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar