Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4

Wilkinson WVS 60 Alnico5 VPAS Vieną Ritė Gitara Paėmimas Su ALFA 250K Vario veleno Laidų Rinkinys-Stra /1 Set

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€29.06 €27.60
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k46315

Wilkinson WVS 60 Alnico5 VPAS Vieną Ritė Gitara Paėmimas Su ALFA 250K Vario veleno Laidų Rinkinys-Stra /1 Set

Wilkinson WVS 60 Alnico Prieš Vieną Ritė Gitara Paėmimas už Stratoca Medžiaga :Alnico 5 Paėmimas Kaklo : 6.3 K 50mm viduryje :6.5 K 50mm tiltas :7.3 K 52mm Bazė :Pluošto lakštai, viela :1C Pintas vielos kilmės vieta :Korėjos Tinka visiems FD Stratoca ir Squier gitara 3X Alfa (2 Vnt A250K Ir 1Pcs B250K )Patiekalas Atgal Trumpas Padalinta Veleno Vintage Audio Siaurėjantys puodai 1X Ąžuolas-Grigsby 5-way Ašmenys Switch w/ Baltas Jungiklis Tip - 1X Stereo Jack J11 I/O 1X Orange CDE 225P .047 200V Kondensatorius + 2 Ft.Gavitt Vintage-teisingai Stumti Atgal Viela (1 X " Black & 1 X Baltas), 1X Suvirinimo piešinys

Svarbūs Patarimai:

Mūsų produktų kainos ir frachto tarifų yra nustatyti, Jei jūs perkate vieną produktą arba keli vienarūšiai produktai, prašome spausti " Pirkti Dabar "; Jei jūs norite nusipirkti kelis skirtingus produktus, prašome spausti " Pridėti prie Automobilio ", kurios gali taupyti pakavimo krovinių .Sistema apskaičiuoja tikslią pristatymas pagal jūsų adresą, ar "Pirkti Dabar" arba " Pridėti į Automobilį ".

Apie MUS:

Mūsų kompanija buvo įkurta 2006 m., su daugiau nei 15 metų patirtį pasaulinėje prekyboje ,mūsų produktų kokybę buvo labai pagerėjo ir buvo vienas iš geriausių prekinių ženklų mūsų šalyje, ir turėjo gerą reputaciją visame pasaulyje.Mes daugiausia majored gaminti elektrinės gitaros, el ectric bosai, akustinės gitaros, klasikinės gitaros ir visų rūšių muzikos instrumentų priedai!

Garantija:

1. Visi daiktai turi 1 metų garantiją.Jei jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2. Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų, prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus, mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Kištuko Tipas: JAV plug
  • Modelio Numeris: WVS Alnico5
  • Kilmės Vieta: Korėja
  • Tipas: Pikapas

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar