Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Veikia Diržo Juosmens Pakuotės Maišelis,Treniruotės Įrankiai,Gimnastikos Fitneso Fanny Pack, Telefono,Mobiliojo Telefono Laikiklis, Važiavimo,Bėgimo Priedai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€140.18 €70.08
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k27331

1,【Minkštos Medžiagos & Forma montavimo】: geriausia Lauke Veikia Diržo Galite Rasti!GUOFTSTARS Veikia Juosmens Diržas yra pagamintas iš minkšto audinio, todėl bėgikų diržas yra labai minkštas ir kvėpuojantis, telpa patogiai į savo kūną ir Neleidžia judėti, krutinti, bounce, važiuoti aukštyn arba chafe.Mūsų Bėgiojimas Diržo Telefono Turėtojas turi daugiau patvariais užtrauktukas nei kitos prekės, tūkstančiai bandymų, išlaikyti sklandžiai.

2,【Aukščio, Tinka Visų Dydžių】: Jums nereikia ieškoti tinkamo dydžio veikia liemenį nebėra.GUOFTSTARS veikia juosmens pack Tinka juosmens dydžiai nuo 27" - 44", su elastinga ir reguliuojamas dirželis, mobiliojo telefono laikiklis veikia, tiks visiems jūsų šeimos nariams.

3,【Didelės Talpos】: Jūs galite atlikti Klavišą, grynųjų Pinigų, Kortelių, ausinių, paso ir mažų vertybių.Sporto juosmens pack tinka visiems išmaniųjų telefonų su byla.Eiti į priekį, įtraukti jį į jūsų krepšelį!Jūs won ' t regret it!

4,【ATSPARUS VANDENIUI】: Vandens atsparios medžiagos apsaugoti savo telefono ir kitų vertybių saugus ir sausas, nuo prakaito ir beveik bet oro sąlygos ( (ne visiškai atsparus vandeniui).Veikia fanny pack turi ypatingą AUSINIŲ ANGA dizainas, jūs galite mėgautis muzika visą laiką.

5,【SAUGIAU ir PATOGIAU KELIAUTI】: TRYS KIŠENĖS Erdvus veikia fanny pack savo vertybes, įdėti jį aplink savo juosmens, uždenkite marškiniai arba švarkas.Puikiai tinka saugoti jūsų essentials per didelės minios įvykių.

  • Taikoma lyčių: Unisex/vyrų ir moterų
  • Medžiaga: Poliesteris
  • funkcija: atsparus vandeniui, Saugojimas, Dėvėjimuisi atsparios, Plėtra, apkrovos mažinimo
  • Dydis: One size fits all
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Taikoma sportas: Futbolas, Tenisas, badmintonas, stalo tenisas, Joga, alpinizmo
  • Taikoma Scena: Lauko Sportas

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar