Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

NAUJŲ Patalpų Nešiojamas su Raketę ir Kamuoliukus Exerciser Žaislas Sąveika Žaislų, Stalo Teniso Treneris Pingpong Treneris

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€11.36 €7.84
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k46800

Visiškai naujas ir geros kokybės.

Pavadinimas: Patalpų Kabinti Stalo Teniso Treneris

Medžiaga: ABS+PP

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Dydis: 22.8*5.5*19.4 cm Puiki Dovana: Mūsų bouncy kamuolys, žaislai taip pat gali būti naudojamas kaip labai padorų dovanos vaikams", gimtadienio, Kalėdų ar šeimos susibūrimai ar bet kokia kita svarbi proga.

Greitas Reguliavimas: Tai patalpų pakabos žaislas gali greitai reguliuoti linijos ilgį, paspausdami ir sukasi, leidžia praktiškai be apribojimų vieta.

Ši elastinga lankstaus veleno nešiojamų stalo teniso treneris nereikalauja stalo, tinka pradedantiesiems; lengva įdiegti ir naudoti.Jis yra dviejų stilių ir yra Labai patogus montavimo patarimai.

Medžiagos saugumas yra prioritetas:Tai patalpų stalo teniso treneris yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, labai saugus, jūs galite naudoti ją be jokių rūpesčių.Pradėti savo stalo tenisas, kelionės ir bet kada, bet kur.

Naudotis kūno koordinavimas: Kamuolys Treneris pasirinks savo žvejybos įgūdžius, taip pat refleksai, ir akių-rankų koordinaciją.Tai yra labai naudingas produktas pasinaudoti, ji gali padėti vaikams gyventi atokiau nuo TV.

Pakuotė:

1set x Patalpų Kabinti Stalo Teniso Treneris

  • Pavadinimas:
  • Medžiaga:
  • Pakuotė: 1set x Patalpų Kabinti Stalo Teniso Treneris
  • Pakuotės dydis: 22.8*5.5*19.4cm
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar