Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Restauratorius Kremas Greitai Pasta 30ml/100ml Auto Plastiko Odos Atnaujinimas Agentas Skalbti Atnaujinti Senėjimo Paviršių Priežiūra Valymas

    (5) 3.2
(5 Atsiliepimai)

€4.39 €2.38
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k267010

Automobilių Restauratorius Kremas Greitai Restauratorius Pasta 100ml Auto Plastiko Odos Atnaujinimas Agentas Skalbti Atnaujinti Senėjimo Paviršių, Automobilių Priežiūros

Kulka Taškų:

1,Greitai grąžinti:Oda kvalifikacijos Kėlimo įsiskverbia giliai į poras medžiaga,iš karto balinimo oda,lėtėja senėjimo,ir lengvai apliejimo nuo teršalų, nepažeidus jo paviršių.

2,neblunka:kvalifikacijos Kėlimo sudaro apsauginį sluoksnį ant odos paviršių ir jo spalva neblunka po daugkartinio skalbimo.Ne tik jis gali būti naudojamas automobilių oda,bet ji taip pat gali būti naudojamas gydyti odos naudojami kasdieniame gyvenime.

3,Trukti Ilgai:Atkuriamojo kremai gali trukti ilgai su vienu švarus,sutaupant jums daug priežiūros išlaidas.Geresnių rezultatų galima gauti reguliariai naudojant remonto kremas.

4,Nekenksmingas ir Bekvapis:Pagamintas iš aplinkai medžiagų ir be aliejaus formulė,remonto kremas yra nekenksmingas ir bekvapis,ir nebus sugadinti jūsų automobilį ar kiti odos gaminiai.

5,Platus Naudojimas:Automobilių, interjero remontas skystis gali būti naudojamas automobilių dalių, tokių kaip priemonė plokštės,durys, staktos,durų plokštės,padangos,pedalai ir t. t.Taip pat tinka bet kokio odos prekių.

Aprašymas:

Pagamintas iš aplinkai medžiagų ir be aliejaus formulė,remonto kremas yra nekenksmingas ir bekvapis,ir nebus sugadinti jūsų automobilį ar kiti odos gaminiai.

Savybės:

1. Greitas Atsigavimas:Oda kvalifikacijos Kėlimo įsiskverbia giliai į poras medžiaga,iš karto balinimo oda,lėtėja senėjimo.

2. Neblunka:kvalifikacijos Kėlimo sudaro apsauginį sluoksnį ant odos paviršių ir jo spalva neblunka po daugkartinio skalbimo.

3. Paskutinį Ilgą Laiką:Atkuriamojo kremai gali trukti ilgai su vienu švarus,sutaupant jums daug priežiūros išlaidas.

Techniniai duomenys:

Talpa:30ml/100ml

Pakavimo Sąrašas:

Užsakymo pagal specifikacija jūsų pasirinkimas

Žymos: automobilių restauratorius kremas greitai restauratorius pasta.

  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: BMK
  • Specialios Funkcijos: Interjero Kvalifikacijos Kėlimo
  • Prekės Tomas: 30ml-100ml
  • Modelio Numeris: Wst-024
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Svoris: 110g
image

Vartotojas

5
2023-04-21

“greitas pristatymas ”

image

Vartotojas

4
2023-05-05

“Geros dienos. Užsakymo atkeliavo gerai supakuoti, greitesnį laiką. Kelio per pristatymo šoktelėjo. Bet viskas atėjo, aš ne bandė jį dar. Peržiūra bus pridėti vėliau. Ačiū”

image

Vartotojas

5
2023-04-29

“Greitas pristatymas, bet dar naudojamas”

image

Vartotojas

1
2023-04-12

“aš niekada gavo paketą”

image

Vartotojas

1
2023-09-17

“Produkto žalą savo transporto priemonės bombonešis medžiaga”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar