Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

KONLLEN Biliardas Multitool 4 1 Patarimas Akupunktūra Cue Kreidos Laikiklis Su Segtuku Sstorage Patarimas Metalo Medžiagos, Biliardo Aksesuarai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€51.39 €25.18
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k25168

Nemokamai grąžinti grąžinti

Jungtinės amerikos valstijos, Kanada, Australija, Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Ispanija, Vokietija, Rusija, Brazilija, Izraelis, Pietų Korėja, Saudo Arabija, Jungtiniai Arabų Emyratai, Lenkija, Nyderlandai, Italija, Čilė, Japonija, Ukraina, Meksika, Belgija, čekija, Portugalija, Šveicarija ir kitos šalys turi laisvos vietos deklaracijas.Ji yra rekomenduojama, kad jums pateikti prašymą grąžinti per 15 dienų nuo gavimo produkto.Prašome būti tikri, kad pirkti.Nemokamai grįžta ir grąžinamosios išmokos, jei nesate patenkintas.

Savybės

▶ Remontas patarimai

Vienas galas turi konkrečių šveitimas, kuris gali būti sumažintas bet kuriuo metu, nesvarbu, kaip didelis patarimas yra.

▶ Kreida Turėtojas

Yra pakabukas iš kitos pusės, tai telpa kreidelės. (Tai gali sutalpinti aikštėje kreida)

▶ Adata

Viduje yra įrengta su erškėčių spyglių, kurie gali minkštos odos bet kuriuo metu, bet kur, ir tai yra patogu pritvirtinti geriau milteliai ir didinti odos elastingumą.

▶ Saugojimo patarimai

Iš kitos pusės, viduje yra tuščiaviduriai metalo, kuris gali būti naudojamas saugoti atsargines odos. (Už 11mm-kaip 14mm)

▶ Lengvas ir nešiojamų

Tiesiog įdėti jį į savo kišenę, kai jo nenaudojate.Kreida galima pakabinti ne kišenėje, tai labai patogu į jį.

Jei jums įkelti nuotraukas arba vaizdo įrašus apie mūsų produktus ir suteiks mums penkių žvaigždučių peržiūros, jūs galite mėgautis daugiau kuponų ir dovanos!

  • Sportas: BASEINAS
  • Prekės Pavadinimas: konllen
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar