Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Telefonas Mount Automobilių Patvarus Oro Angos Universalus Telefono Mount Lengva Įdiegti Automobilinį Telefoną Prijungti Aksesuarus Visiems Telefonams

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€157.21 €78.60
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k233795

Aprašymas:

Mūsų automobilinis telefono laikiklis yra pagamintas iš aukštos kokybės ir PC ABS medžiagos, kuri gali užtikrinti ilgesnį gyvenimą ir daugiau stabilus telefono rankena.Jis gali būti lengvai įdiegtas į prietaisų skydelis, priekinis stiklas, ir oro angos.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Automobilinis Telefono Laikiklis

Spalva: Juoda

Medžiaga: PC+ABS

Dydis: apie 19.1*11.6*7cm/7.5*4.6*2.8 į

Taikytinos modeliai: tinka mobiliųjų telefonų, kurių plotis ne didesnis kaip 50-95mm/2-3.7

Pakavimo Sąrašas:

1*Automobilinis Telefono Laikiklis

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Daugiau Ilgaamžiai-Dėl naudojimosi KOMPIUTERIU ir ABS medžiagų, mūsų automobilinis telefono laikiklis turi funkcijas, patvarus ir ekologiškas.Jis yra ilgesnis tarnavimo laikas ir labiau stabili telefono rankena.

2.Rokas-Pastovus Telefono Turėtojas: Nes mūsų universaliųjų automobilių telefonas kalno yra tvirtas siurbtukas, jis yra roko-pastovus.Ji gali išlaikyti savo išmaniojo telefono ir saugus, o jūs imtis skambučių ir patikrinti navigacijos nurodymus.

3.Puikus Telefonas Matymo Kampas: Su 360 laipsnių kampu besisukančio rutulio pusėje, mūsų " hands-free telefono turėtojas gali atnešti jums užgriozdinti vairavimo vizija ir puikus telefonas žiūrėjimo kampas.

4.Vieno Mygtuko Atleidimo Sistema: Su vieno mygtuko atleidimo sistema, mūsų telefonas mount leidžia jums užrakinti arba išleisti savo telefoną su vos viena ranka operacijos.

5.Kaip Įdiegti: Jums reikia naudoti tik siurbtuką įdiegti mūsų modernizuotos, automobilinis telefono laikiklis ant prietaisų skydelio, priekinio stiklo, ir oro angos.Ji yra lengva įdiegti.

  • Medžiaga: PC+ABS
  • Spalvos Pavadinimas: Juoda
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar