Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilio Sėdynė Laikymo Dėžutė Užpildas Kišenėje Automobilių Organizatorius Išskirtinį Automobilio Salono Apdailos Organizatorius Visureigių RVs Sunkvežimiai Ir Kitos

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€10.22 €5.01
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k274209

Automobilių Sėdynės Saugojimo Dėžutės-patogus aksesuaras, kuris suteikia papildomos vietos jūsų automobiliui.Ji yra pagaminta iš sveikų ir ilgaamžė medžiaga, kuri nėra lengva išnyks.Galite saugoti mažų daiktų, pavyzdžiui, telefono, raktų, piniginės ir kt.šis lengvas ir patogus langelį.Ji labiausiai tinka automobilių sėdynių ir yra lengva įdiegti ir pašalinti.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Automobilių Sėdynės Užpildas Krepšys

Medžiaga: PU

Spalvos: Raudona, Mėlyna

Gaminio dydis: apie 30*6*20cm/11.81*2.36*7.87 į

Produkto svoris: apie 280g

Pakavimo Sąrašas:

1pcs*Automobilių Sėdynių Pagalvių Užpildas

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Erdvės ir Patogumo: Tai automobilio sėdynė laikymo dėžutė suteikia papildomos erdvės ir patogumo jūsų automobilį.Jame yra puodelio laikiklis ir įkrovimo kabelis skylę jūsų patogumui.Tai yra erdvė taupymo ir patogus aksesuaras jūsų automobiliui.

2.Dėvėjimuisi atsparios ir Sveika: Tai automobilio sėdynė laikymo dėžutė yra pagaminti iš aukštos kokybės PU odos medžiagą, kuri yra bekvapis, saugus, ir dėvėti, atsparus vandeniui.Jos saugo savo sveikatą ir lieka geros formos ilgą laiką.Jūs galite išlaikyti savo telefoną, piniginę, raktus, ir daugiau šio turtinga ir praktinių langelį, kuris atitinka dauguma automobilių sėdynės.

3.Patvarus ir Elegantiškas Aksesuaras: Tai automobilio sėdynės saugojimo dėžutėje yra tvarkingas ir griežtų linijų, jokių papildomų siūlų, ir išskirtinį kūrinys.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios nėra lengvai išnyks ir puikią siuvimo technologija.Jis yra patvarus ir elegantiškas aksesuaras jūsų automobiliui.

4.Laikymo Dėžutė ir Sėdynės Užpildas: Tai automobilio sėdynė laikymo dėžutė yra daugiafunkcinis priedas, kuris gali saugoti mažų daiktų, pavyzdžiui, jūsų raktai, telefonas, piniginė ir pan.Tai yra saugojimo dėžutė, kuri padeda jums išlaikyti savo automobilį organizuota ir tvarkinga.Jis taip pat veikia kaip sėdynės užpildas, kuris sustabdo savo telefoną nuo iškrito iš automobilio sėdynės.

5.Kompaktiškas ir Patogus Saugojimo Dėžė: Tai automobilio sėdynė laikymo dėžutė yra kompaktiškas ir patogus aksesuaras, kuris gali būti įterptas tarp sėdynės ir centrinė konsolė.Jis nešiojamas ir lengvas, todėl jį paprasta laikyti, kai nenaudojamos.Ji yra paprasta ir lengvai įdiegti ją į savo automobilį.

  • Medžiagos Tipas: PU
  • Tipas: Sėdynės Siauras Laikymo Dėžutė / Maišelis
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar