Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Porankiu Talpinimo Porankiu Talpinimo Vandens Puodelio Laikiklis, Automobilio Sėdynėje Talpinimo Organizatorius Porankis Talpinimo Automobilių

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€271.01 €135.50
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k389872

Ypatybė:

1. Šio automobilio sėdynės organizatorius su puodeliu laikiklis yra labai lengva įdiegti ir negalės automobilio prošvaisa.

2. Automobilio sėdynės organizatorius ateina su dviem sulankstomos puodelių laikikliai, kurie gali būti sukrauti, siekiant sutaupyti vietos kai nenaudojamas.

3. Automobilių saugojimo lange yra du skyriai, naudoti, didelis vieną stalčių lauką ir mažų vieną savo telefoną.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS+metalas detalės+odinis

Dydis: žr. nuotrauką

Pastaba: atstumas tarp sėdynės ir sėdynės yra mažiau nei 21cm/8.26 cm ir negali būti įdiegta.

Pakavimo Sąrašas:

Automobilių Porankiu Dėžutės * 1pcs

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Universalus Automobilių Saugojimo Dėžė: Mūsų Automobilių Porankiu Lange yra naujas dizainas gali turėti standartas audinių dėžės, aplankai ir kiti smulkūs daiktai.Galite būti tikri, kad pirkti.

2.Sulankstomas Puodelio Laikiklis Dizainas: daugiafunkcinis Porankis Laikymo Dėžutė yra įrengta su 2 sulankstomos puodelių laikikliai, galite naudoti puodelio laikiklis vieta puodeliai ir kamino puodelių laikikliai, siekiant sutaupyti vietos kai nenaudojamas.

3.Lengva Įdiegti: Šis Automobilis Porankiu Laikymo Dėžutė skirta su visiškai padengta oda apačioje reguliuojama sagtis elastingas dirželis, kuris yra labai lengva įdiegti.

4.Puikus Suderinamumas: Suderinamas su daugeliu automobilių modelių, golfo vežimėliai, RVs, visureigių ir pan., mūsų Porankis talpinimo Automobilių netinka automobilio konsolių be ginklų.

5.Puiki Dovana: Mūsų Automobilių Porankiu Vandens Puodelio Laikiklis funkcijų, praktiškai gali būti naudojamas kaip agreat dovana moterims, merginoms, draugams, šeimai ir kolegoms.Galite būti tikri, ot pirkti.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Skėtį Nuo Saulės Saugojimo Krepšys

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar