Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Vaikų Motociklo Sėdynės Diržas Reguliuojamas, neslidžia Apsaugos Motociklo Dirželis Galinės Sėdynės Keleivio Rankena Patraukti Rankena Vaikas

    (5) 4.2
(5 Atsiliepimai)

€13.21 €2.70
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k207783

Vaikų Motociklo Sėdynės Diržas Reguliuojamas, neslidžia Apsaugos Motociklo Dirželis Galinės Sėdynės Keleivio Rankena Patraukti Rankena Vaikas

Kulka Taškų: 1、【Saugos】, Kai vairavimo, tėvų ir Vaikų Motociklo Sėdynės Diržas yra prijungtas prie keturis taškus, ir tai yra 360° erdvinis fiksuotas, kuris yra stipresnis ir saugesnis.Rankenos yra pagamintos iš anti-slip putplasčio medžiaga, kuri gali padidinti trintį.

2、【Reguliuojamas Dizainas】yra 2 reguliuojamas pavaras, dideles ir mažas Vaikas Motociklų Saugos Diržų, kurios gali būti taikomos įvairių modelių.Kad tilptų skirtingo amžiaus vaikai, tai diržas sudaro pečių juostos, juosmens diržas, ir suaugęs juosmens diržas, kuris gali būti koreguojamas už saugumą ir komfortą.

3、【Lengvai ir Patogiai】Mūsų Reguliuojamas Motociklo Balnai Vaikas priima integruoto projektavimo, kurie taupo erdvę ir yra paprasta naudoti.Ir diržą, yra lengvas ir lengvai atlikti.

4、【Taikymo-Būdu】Jums turi būti įdėti į Vaikų Motociklo Saugos Diržas ant vaiko pečių, o tada pritvirtinkite jį ant nugaros, po to, kai jūsų vaikas turi atsisėdo, tu sėdi priešais jį, ir pritvirtinkite suaugusiųjų diržas sau.

5、【Atnaujinti Dizainas】Motociklo Sėdynė Dirželio Vaikams priima didelio tankio austinio diržo, ir 3D kvėpuojantis pamušalas, todėl vaikai patogiau; šviesą atspindinčios juostelės dizaino paskelbs ryškus įspėjimas, kad naktį geriau apsaugoti vaikų saugumą.

Aprašymas:

Vaikų Motociklo Sėdynės Diržas gali pridėti vaikų vairuotojui suteikti saugumą ir apsaugoti juos nuo kritimo.Ji tinka daugumai rūšių motociklų, Atv, ir sniegaeigiai.

Specifikacija:

Pavadinimas: Vaikų Motociklo Sėdynės Diržas

Medžiaga: sponge + audinys

Dydis:dydis tinka visiems

Pakavimo sąrašas:

1 x Vaikų Motociklo Sėdynės Diržas

Žymos: vaikų saugos diržo motociklas, motociklo vaikų saugos diržo galiniai, motociklo reikmenys, įranga.

  • Medžiaga: Sponge + Audinys
  • Modelio Numeris: Vaikų Motociklo Sėdynės Diržas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
image

Vartotojas

5
2023-05-31

“Greitas pristatymas”

image

Vartotojas

5
2023-05-26

“Atrodo gerai, ir veikia gerai”

image

Vartotojas

5
2023-08-15

“Aš vis dar nenaudojama”

image

Vartotojas

5
2023-04-07

“Top kaina-saugus”

image

Vartotojas

1
2023-09-04

“Aš negavau, kad ir pinigai nebuvo grąžinti man. Aš ne rekomenduojame”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar