Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Universalūs Motociklo Veidrodėlis Sriegis Motociklą Galinis Veidrodis Varžtai 4PCS galinio vaizdo Veidrodis Adapteriai Konverteris Motociklai, Motoroleriai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€6.17 €3.08
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k246291

Aprašymas:

Šio motociklo veidrodėlis adapteris gali būti naudojamas nustatyti, pakelti, ar pratęsti galinio vaizdo veidrodžiai, taip pat gali būti naudojamas pakelti stogeliai ir pertvaras.

Riešutų yra įsukti pagal laikrodžio rodyklę teigiamų siūlai ir prieš laikrodžio rodyklę už atvirkštinis sriegis.

Specifikacija:

Pavadinimas: Motociklo Veidrodėlis Sriegio Adapterį

Medžiaga: Didelio stiprumo ketaus chromuotas

Spalva: juoda, sidabro

Dydis:

M10 su M8: 26.3 mm*8mm/1.04*0.31 colių

M10 su M10: 26.3 mm*10 mm/1.04*0.39 colių

Paketų Sąrašo:

4 *Adapterio Sriegis

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Nėra Lengvai Pažeisti: Motociklo veidrodėlis varžtai yra pagaminti iš didelio kietumo, geležies chromuotas medžiaga, kuri nėra lengva sugadinti ir kreko.Lydinio ir galvaninis juoda danga, dvigubą apsaugą.

2.Speciali Pastaba: Kai riešutų yra įsukti į motociklo galinio vaizdo veidrodėlis pagal laikrodžio rodyklę, tai teigiamas siūlus, ir prieš laikrodžio rodyklę yra atvirkštinis sriegis.

3.Stiprus Suderinamumas: Ši gija adapteris tinka tvirtinimo, kėlimo, arba išplėsti galinio vaizdo veidrodžiai, automobilių, motociklų, elektromobilių, motorolerių, ir automatinis transporto priemonių.

4.Patogus Įdiegti: skylė yra varžtas mount veidrodis, ir varžtą, kur veidrodis bus montuojamas.Motociklo Veidrodėlis Siūlai gali būti priveržti ranka ar priemonių, lengva įdiegti ir pašalinti.

5.Plačiai Taikoma: Kai savo galinio vaizdo veidrodis, baldakimu, pertvara, ir reflektoriai ne kampu arba aukštis norite, galite pirkti mūsų motociklo veidrodėlis ilgintuvai išspręsti problemą.Jie taip pat gali būti naudojamas sandėliavimui.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar