Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

DC12V Dviračių Padangos, Elektrinis Oro Siurblys, Dviračių Padangų Užpildyti Siurblys Oro Įpurškimo, 19mm Stūmoklio Skersmuo Nešiojamų Automobilių Padangų Pripūtimo

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€36.09 €18.04
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k307551

Kulka Taškų:

1、【 Auto Išjungti 】 Padangų Pripūtimo yra suprojektuoti su automatiniu uždarymo, tai iš anksto nustatyti norimą spaudimo lygį ir prasideda infliacija darbą, automatiškai išsijungia, kai norimą lygį pasiekiama, lengvai suteikti jums ramybę.

2、【Bass Dizaino】Automobilių Padangų Siurblys priima profesinės akustinio triukšmo mažinimo ir specialų amortizatorių, dvigubas triukšmo slopinimas, struktūra dažnis, kaip mažai, kaip 40dB.Mažas ir patogus, lankstus laikyti bet kur, lengva pripildyti oro ir atsikratyti didelių ir stambių oro siurbliai.

3、【 Gero Patvarumo】 Padangų Siurblys skirtas laidinio galios, ji ateina su 3 metrų maitinimo laidą, kuris yra labai patvarus, tinka ilgai naudoti.

4、【 Nešiojamų Dizainas】 Automobilių Oro Kompresorius skirtas nešiojamų, ji yra šviesos svorio, neužima vietos, tik dydis mobilusis telefonas, lengvai atsisveikinti su didelių gabaritų.

5、【Platus】 Automobilių Padangų Pripūtimo yra skirta platus naudojimas, apimantis įvairius poreikius automobilių padangų ir sporto ar laisvalaikio įrenginiai , tinka kompaktiškų ar vidutinio dydžio automobiliams, pripučiamos valtys, kamuoliukus.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Oro Siurblys

Dydis: apie 15.5X9X4cm/6.10x3.54x1.57inches

Medžiaga: PP medžiaga

Darbinė įtampa: DC12V

Darbinė srovė: ≤6A

Stūmoklio skersmuo: 19mm

Maksimalus oro slėgis: Slėgis: 0-150PSI

Tikslumas: ±1.5 vsi

Oro tūris: 18L/min.

Nepertraukiamo darbo laikas 8-10min,

Ilgis, oro žarna: 150mm±10mm

Pakavimo sąrašas:

1xCar Oro Siurblys

  • Elemento Plotis: 9cm
  • Elemento Ilgio: 15.5cm
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Įtampa: DC12V
  • Elemento Aukštis: 4cm

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar