Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilinio Plastiko Restauratorius Atgal Į Black Gloss Automobilių Valymo Produktų, Plastiko, Odos Atkurti Auto Lenkijos Ir Remontas, Dengimas Renovator

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€127.71 €63.85
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k176079

Kulka Taškų:

1. Švarus ir lenkijos: Su šiuo kristalų dengimo medžiaga, jūs galite lengvai ir veiksmingai valyti ir lenkų jūsų automobilio dažų ir stiklo, atkurti jų originalią blizgesį ir grožį.Ši danga purškimo užtikrina labai aukštą apsaugą nuo įbrėžimų, dėmių, UV spindulių , todėl jūsų automobilio išvaizdą, naują ir gera.

2.Apsaugos Paskutinis Seniai: Tai, kristalų danga agentas naudoja pažangiausias nanotechnologijas suteikti jūsų automobilis ilgalaikį blizgesį ir apsaugą.Ji sukuria danga, kuri atstumia purvą, vandenį ir UV spindulių mėnesių.Jūsų automobilis bus atrodyti apsvaiginimo ir nauja su šiuo produktu.

3.Lengvai Naudojimas: Šis kristalų danga agentas ne tik pašalina teršalus, kad žalos jūsų automobilio dažų, bet taip pat sukuria apsauginę plėvelę, kuri apsaugo nuo vandens dėmių ir dulkių sulipti į jūsų automobilį.

4. Nereikia Valyti: Crystal Apkalos Agentas sukuria apsauginį sluoksnį ant jūsų automobilį, kuris atstumia purvą ir vandenį, sutaupyti laiko ir pinigų plovimo.Ji taip pat padeda pašalinti užsispyręs dėmes ir įbrėžimų, suteikiant jūsų automobilis blizga ir nauja išvaizda

5.Plačiai Naudojamas: Tai krištolas dengimo medžiaga yra ne tik tinka automobiliams, bet ir motociklams, stiklo, RVs, valtys, keturračiai, ir bet kokių kitų paviršių, kad turi apsaugą ir blizgesį.

Aprašymas:

Automobilių Restauratorius yra pažangi lenkijos, kad atkuria blizgesį ir spalvų jūsų automobilį, RVs, ir vandens sporto įrangos.Ji pašalina įbrėžimus, oksidacijos, ir sūkuriai ženklai, taupant jūsų laiką ir pinigus.Automobilių Restauratorius yra lengva taikyti ir trunka mėnesius.Pabandykite šiandien ir pamatyti skirtumą.

Techniniai duomenys : 1.Pagrindiniai ingredientai: silicio, kalio, fluoro, paviršiaus aktyvioji medžiaga, dejonizuotas vanduo

2.Talpa: apie 500ml

3.Laikymo trukmė: treji metai

Pakavimo Sąrašas:

1 X Kristalų Danga Agentas

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas: Plovimo skystį
  • Prekės Svoris: 500g
  • Specialios Funkcijos: Skystis Lenkų Restauratorius
  • Elemento Tipas: Odinis & Apmušalų Valiklį
  • Prekės Tomas: 500ML

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar