Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Šaldytuvas Organizatorius Maisto Laikymo Dėžę Su Dangčiu, Didina Organizatorius Šaldytuvas Šaldiklis Stalas, Virtuvės Kiaušinių, Vaisių Ir Daržovių

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€2.08 €1.03
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k173301

Aprašymas:

Ieškote patogus būdas saugoti savo grūdų ir desertai į šaldytuvą?Išbandykite mūsų šaldytuvas saugojimo dėžutės pagamintas iš aukštos kokybės PP ir PE medžiagos.Jis yra geras atsparumas temperatūrai ir gali išlaikyti jūsų maistą šviežią ir organizuotas.Dėžutėje ateina iš įvairių spalvų, kad tiktų jūsų pageidavimus ir stilius.Jis yra lengvai valomas ir didina sutaupyti vietos.

Specifikacija:

Gaminio masė: 42g

Medžiaga: PP (pagrindinis įrenginys) + PE (viršelis)

Gaminio dydis: apie 11.3*7.8*4.7 cm/4.4*3.1*1.9 į

Pakavimo Sąrašas:

Šaldytuvas Talpinimo*2

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Daugkartinio naudojimo Medžiaga: Mūsų šaldytuvo laikymas lauke yra ne tik daugkartinio naudojimo ir padarė gerai padarė PP ir PE medžiaga, bet taip pat stilingas ir funkcionalus.Tai galima laikyti maisto produktus į šaldytuvą ar šaldiklį, ar paketas pietūs mokykloje, darbe ar kelionės.

2.Laikyti Švieži: šaldytuvo laikymas lauke yra paprastas ir praktiškas dizainas.Jis turi dangtį, kuri apsaugo maisto produktus nuo dulkių ir kvapo.Ji yra paprasta saugoti savo šaldytuvą.

3.Multi Funkcijos: Jūs galite naudoti ją saugoti ir tvarkyti maisto produktų ar vaikiška menai.Tai daro jūsų šaldytuvas ir sandėliukas atrodo tvarkingas ir netvarkingos, o taip pat išlaikyti jūsų maistas šviežias ir skanus.Jis yra kompaktiškas dizainas, kuris tinka bet kurioje erdvėje.

4.Pritaikytas Kempingas: šaldytuvo laikymas lauke yra puikus pasirinkimas pakavimo ir vykdyti savo maistą, kai jums eiti kempingas arba vaikščiojimo.Jis padeda išlaikyti skonį ir šviežumą savo maisto, net kai esate kelyje.

5.Plačiai Taikomas: šaldytuvo laikymas lauke gali prisitaikyti prie įvairių rūšių maisto produktų, tokių kaip mėsa, ledai, desertai, ir daugiau.Nes iš šaldytuvo laikymas lauke, jie gali likti švieži ir gardūs ilgą laiką.

  • Funkcija: Įžuvinti
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Tipas: Laikymo Krepšiai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Plastikiniai Aišku, Šaldytuvo Laikymas Lauke

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar